Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kızıltoprak z-moto a mavi hariç diğer renklerini gördüm, maviyide fuarda görürüz heralde.

şasi ok de, diğeri fotoğraf yanıltması bence :)

olurmu procan...ayaklıklarda siyah farkındaysan amortisörde siyah...
gidon da siyah gidon bağlantılarıda siyah, jantlar siyah, disklerin iç parçaları bile siyah...
benim görebildiklerim bu kadar...

şekil 1 a

06er650ablkrf1wj4.jpg

ok tamam, hatırlamıyordum eskisini :)

ama motorda görünür olmak lazım, mavi daha hoş :p

ER6N ön cam ve ayna aparatı

selamlar, fuardan bizde bişiler bakıp alalım dedik ve gidip bir adet ön cam aldık...
daha önceden de amerikadan yan ayna uzatma aparatı sipraşi vermiştim, onlarda fuardayken gelmişler ikisini birden takmış oldum bir anda...

dsc07526qr1.jpg

dsc07527ot9.jpg

dsc07529yz9.jpg

burda ayna aparati hem yükseltme hemde yana çekme inanılmaz rahatladım diyebilirim herkese de tavsiye ederim...
sipariş verdikten sonra 25 dolara çıktı fiyatı ama hala uygun bir fiyat 2 adet için...
ben 17 dolara aldım artı kargo 9 dolar, gidip iki takım aldık o yüzden daha da ucuza gelmiş oldu...toplam cam ile birlikte 108 ytl, bu fiyata türkiyede bulabilen varsa helal olsun...
ben bulamadım...

bu da resmi, biraz karanlık oldu kusura bakmayın...

dsc07537rj3.jpg

Son düzenleme:

HRC

er 6fi ben çok beğendim, yahu hala 600f e başlangıç motorumu deniyor.. pes doğrusu.. o yüzden piyasada temiz 600f az var demekki, şu koruma takozuna oldum olası ısınamadım, yüksek hızda bir düşüş anında motor takla üstüne takla atıyor diye duymuştum bu takoz yüzünden.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
er 6fi ben çok beğendim, yahu hala 600f e başlangıç motorumu deniyor.. pes doğrusu.. o yüzden piyasada temiz 600f az var demekki, şu koruma takozuna oldum olası ısınamadım, yüksek hızda bir düşüş anında motor takla üstüne takla atıyor diye duymuştum bu takoz yüzünden.

doğru mudur bu takla konusu :silent: düşerken motor bloğu yere sürtmesin diye faydalı, başka bişeyden olmasın takla vs

ön cam powerbronze marka ve 80 ytl arkadaş güzel bir indirim yaptı, bağlantı aparatları dahil....
Gerçekten çok iyi bir fiyata almışsın, ayrıca cam çok da güzel yakışmış. Aldığın yerin ismi telefonu falan var mı?
Bende fuarda gezdim ama boşa gezmişim.

Bu zamana kadar başlık açılmaması ilginç. Aslında bir yandan da sevindim "aşkım"ı kıskandıracak hal ve hareketler yok diye

Ya Prometheus iyi hoşta, insan iki de resim ekler topice.Uzun zamandır yazacağım, bekliyorum belki eklersin diye.

Moderatör olarak sen böyle konu açma bari... :wiinkk:

Gerçekten çok iyi bir fiyata almışsın, ayrıca cam çok da güzel yakışmış. Aldığın yerin ismi telefonu falan var mı?

şu an hatırlamiyorum adanadayım şu an için...ankaraya dönünce yazarım ya da bulursam bu mesaja eklerim

birde koruma topuzu olan arkadaş motoru korumaktan ziyada genelde daha fazla zarar vermesi ile bilinirler...
koruma topuzu pistlerde kullanan arkadaşlar için düşünülmüştür...
topuz aracın daha rahat kaymasını sağlamakta...alabiliyosaniz koruma demiri alın...

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilanda temiz sorunsuz bakımlı demiş, kazasız dememiş :)
8000 e bedava

kilerci motordan aldım arkadaşım...telefonunu hala bulamadım :)
ama arkadaş daha yeni almış bayiliğini...o yüzden dükkan falan açılmamış demişti.
fuar içinde çok güzel bir indirim yaptı saolsun...
de daha binemedim motora deneyemedim nasıl oldu nasıl bir fark var daha öğrenemedim... :)

o ilandaki motor için bizim arkadaş bir çok mesaj atmasına rağmen hala bir cevap yok galiba...

arkadaşlar bu motorların 2008 modellerinde herhangi bi değişiklik var mı?

evet sadece renkler değişti :)

Son düzenleme:
sınıfının en ekonomik motoru! neredeyse küçük hacimli scooterlar kadar yakıyor. kullanan bir arkadaşım aşırı memnun. zaten adı Budget Bike (bütçe motosikleti) olarak geçmiş pek çok yabancı kaynakta.

35 40 ytl ye dolduruyorum ışık yandığı anda...
şehir içi 250 300 km arası gidiyorum tekrar ışık yandığında...
ışıktan sonra da bi 50 km gidiyo diye biliyorum...

Kullandığınız devir aralıkları nasıl?ben o kadar ekonomik olamıyorumda.

35 40 ytl ye dolduruyorum ışık yandığı anda...
şehir içi 250 300 km arası gidiyorum tekrar ışık yandığında...
ışıktan sonra da bi 50 km gidiyo diye biliyorum...

hocam yani er5'ten daha az yakıyo mu diyorsun..?hesabın ona geliyor çünkü...
zaten injeksiyonlu olmasından ötürü bende er5'e yakın yakacağını düşünüyodum..demekki az bile yakıyormuş...gerçi alp_tunay çok yakıyo ER6İNbay var sitede ona sor bak memnun değil demişti ama:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar