Skullhunter' Alıntı:
.
Servis ilk bakımı yag ve yag filtresi degisimi 120 ytl 1000km ve 500km bakımları bu. elimde bir kac fiyat daha vardı onlarıda bulursam buraya yazarim su an hatırlayamadım
10.000 bakımı yag, yag filtresi bujiler hava filtresi 250ytl işcilikle pazarlık sonucu 200 e yaptırdım ben

servis tanıdıktı ehehe

r:
vallaha ben sadece bir kere er5 kullandım,kötü makina demiyorum,ama ben dünyaya yüz kere gelsem yine gs500'ü tercih ederim.sebebleri
1.gs500 alana kadar bende su soğutma olayını düşünüyordum,ama ne şehir içinde ne de şehirdışında hava soğutmalı oluşunu hiçbir dezavantajını yaşamadım
2.parça serviste olmasada en geç 2-3 günde geliyor(izmir için söylüyorum)
3.parça fiyatları kawasaki'den daha düşük
4.yakıt tüketimi er5'e göre en az %30-35 daha düşük
5.çift silindirli motorlar içinde en az teferruata sahip olanı gs500(dolayısıyla tamiri,bakımı,masrafı daha az)
6.sesi daha güzel ve tok
7.oturuş pozisyonu daha hoş racepozisyonuna daha yakın
8.arka fren disk
9.arka maşa prolink (tek amortisör) dolayısıyla çok daha dengeli ve stabil
10.ve sonuncu işçiliği kesinlikle daha kalitelive fiyat farkınıda hakediyor(ikisininde üstüne oturun,ve inceleyin,elciklere,butonlara,bağlantı ve kaynak yerlerine bakın,sizde göreceksiniz)
ha,dezavantajı yokmu,elbette var,o da şu;er5 gs500'ü geçer,performans olarak er5 daha iyiymiş(denemedim)ben max.195km/h yaptım(1,86 boyunda ve90 kiloyum)
bu topic karşılaştırma topiği değil ama coşmuşum birden:cherry: motorumu seviyorum,herkese gs500 ü tavsiye ederim:cat: