Er 5
Ben de Er 5'imi yeni aldım,ilk motorum...Ehliyet kursunda Twister ile ders almıştım,Er 5'im de kullanış olarak o motosikletten çok abartı zor değil.1200 km devirmiş durumdayım.Sakin sakin ve fırlamalık yapmadan kullanıyorum.Tam bir keyif makinesi diyebilirim ,o yüzden 120bin yakmış 150 bin yakmış pek önemsemiyorum.Gittiğim her yerde ilgi çekiyor,trafikte diğer araçlardan saygı görüyor...Haftanın iki günü işe motosikletimle geliyorum (Kavacık-Gebze),gayet de keyifli oluyor...Motosikletimde en kısa zamanda tamamlayacağım aksesuarlara (malzemeler?) gelince... 1-Ön Cam (Otobanda çok rüzgar alıyorum), 2-motor koruma demiri (Ne olur ne olmaz), 3-Motosiklet alarmı (O benim için çok değerli...Benden başka kimse ona el sürmesin ). Zaten alır almaz Kappa topcase aldım 46lt o yüzden onu sıralama içine yazmadım...
*Ayrıca bu 500cc lik keyif makinesi bence başlangıç seviyesi motorlardan birisi olarak kabul edilebilir.Yeterki öncesinde iyi bir eğitim almış olun ve kendi sınırlarınızı bilin,her zaman ne kadar daha hızlanabilirim demeyin,nasıl durabilirim diye düşünün!
Herkese kazasız belasız full keyif sürüşler... :cherry:
Eve gidip motosikletime binmek için sabırsızlanıyorum
:queen: (Şu an işteyim de)