arkadaşların er5 lerde 5 vites ve 6 vites olarak iki versiyon varmış hangileri 5 vites bunların?
Düşünüyorum bir tane.Yakıtı beni korkutuyor ama..Basmazsan az yakar tamam da ben gücü ivmelenmeyi seven bir adamım napcazr:
Çok yakar da beni üzerse
E tabi öyle 2004 2005 model eski teknoloji.Maksimum kaç lt hesapladınız biliyor musunuz hocam
Aslında daha da eski ,yanlış bilmiyorsam kawasaki 1993 yılından beri 3 tane makinasında (kle 500,en 500, er-5) aynı motor ve teknolojiyi kullanıyor, ben yakıt ölçümü yapmıyorum ama 4,5 -5,5 arası değişeceğini tahmin ediyorum genel olarak uzun yol-şehir içi agresif kullanım olarak ayırırsak.Benim performans egzozum da olduğu için tüketimim biraz daha fazla.
srhtsglm, kymco nun o kadar yakması normal mi bana biraz garip geldi de. Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler öğrenci olmasam bu hesapları filan yapmam da zaten, işte mecbur yapmak zorundayız benzin fiyatları da malumHayırlısı olsun bakalım düşünelim az daha
castrol yag kullan yag fıltresını de degıstıreceksen 3.600 gram gıbı bı yag alıyo degıstırmessen 3 lıtre cıvarı alıyo yag ve hava filtresini int üzerinden bilemeyeceğim ama kahramanlarda burak21 den alabilirsin . .arkadaşlar bakımını yapmak istiyorum yağ değiştiricem motor kaç litre yağ alıyo bilen var mı acaba bide bunun yağ ve hava filtresini internet üzerinden alabileceğim bi site ismi var sa çok sevinirim