arkadaşlar mrb bu er5 lerde ne marka ne model ön cam kullanılıyor kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba
Oh ne ala sayfaları geriye dogru bir okuyayım deme sakın biz O kadar bilgiyi boşunamı yazdık Fatih kardeşim

givi'nin ön camı çok yakışıyor kerataya ama geçen sene anes motorda 180 euro fiyatı vardı malesef.yoksa cbf 250 lere takılan 100 tl lik klasik camlarda uyuyor ama bana sorarsan O camı takmadan kullanmak daha iyi motorun karizması çizilmiyor hiç yoktan.
er 'i olupta motor bloguna yağ almayan pek nadirdir galiba benim bile başıma geldiki artık sormayın

ale: yağamı acısam,uğraştığımamı acısam yoksa yolda kaldığımamı acısam artık siz begenin.
bu arada benzin muslugu bozulan arkadaşlar dert etmesin daha öncede geçmiş sayfalarda yazmıştım çinli bir motosikletin yakıt muslugu bire bir aynı er 5 ile ve fiyatı 40 tl civarı.
bu arada km saatini düşüren arkadaşlara acayip sinir oluyorum kimi kandiriyorsun kardeşim..ben motorumu kendi başına bıraksam senede 12.000 kesin yapar :queen: 10 yaşında motor 15.000 de ilginç geliyor bana ama aradan harbi orjinal km li olanlar vardır sayısı bir elin parmakları kadar ancadır.
yeni motor alanlara hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler.