Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tornacı ısı ile düzeltiyor kırılırsa alu kaynağı yapıp parlatıyor 10 lira alıyor:)))

Bugün bir tornacıya gittim ama , büyük ihtimalle kırılır kaynakla eski haline döndürme garantisi veremem deyince vazgeçtim bende , bu şekilde kullanırım artık bir süre daha.

Arkadaşlar herkese selamlar...
Motosikletim dün itibariyle satılmıştır.Çok ani gelişen bir olay oldu ve istediğim rakamda verilince vermek zorunda kaldım gibi birşey oldu.
Tesellim izmit'te kalmış olması :)

581579_10150775088956897_572301896_9474682_445930188_n.jpg

Beyler akümde bir sıkıntı var sanırım ,geçenlerde 5-6 saatliğine kontağı üstünde unuttuğumdan akü tamamen boşalmıştı gösterge ışığı bile yanmıyordu, ardından arabadan takviyeyle çalıştırdım motoru ama 100-200 metre sonra tekleyerek istop etti, daha sonra aküyü şarja bıraktım bi oto elektrikçiye ve sorunsuz çalıştı 1-2 km kullandım , 3 gün sonra yine aynı sorun baş gösterdi marş almıyor akü bitik mi acaba ? Bitikse akü tavsiyesine ihtiyacım var sanırım.

Aküden ziyade şarjınızı bir ölçtürün.Uzun süreli açık unutulan kontaklar konjektör yanması ile neticelenir malesef...

Şarj makul ölçülerin altında çıkarsa konjektörde mi bir sıkıntı var demektir ? Konjektörün orjinalini mi temin etmek gerekiyor? duyduğuma göre çin malı scooter konjektörleri de iş görebiliyormuş.

Şarj makul ölçülerin altında çıkarsa konjektörde mi bir sıkıntı var demektir ? Konjektörün orjinalini mi temin etmek gerekiyor? duyduğuma göre çin malı scooter konjektörleri de iş görebiliyormuş.

Makul ölçülerin altından ziyade ben hiç akım vermeyeceği kanaatindeyim.Yanmış olma ihtimali çok yüksek...
Çin malı işine girmemen senin faydana ;)

Ya bu marş meselesinde ne kadar farklı görüşler var , en son bakım yaptırdığım usta da bunun marş rublesinin değişmesi gerek demişti o dedikten sonra tıkır tıkır marş alıyodu ta ki bu anahtarı kontakta unutana kadar 5-6 saat durup böyle bi şeye nasıl sebep oldu anlamadım .

Evet akümde bir sıkıntı olmadıgı anlaşıldı sorun ya konjektör ya da dinamoda ama ustaya gideyim diye yola cıksam yolda kalmaktan korkuyorum napsam bilemedim.Akü şarj tutmuyor ve sürekli aküden yiyor .

Evet akümde bir sıkıntı olmadıgı anlaşıldı sorun ya konjektör ya da dinamoda ama ustaya gideyim diye yola cıksam yolda kalmaktan korkuyorum napsam bilemedim.Akü şarj tutmuyor ve sürekli aküden yiyor .

en yakın oto elektrikçide de ölçümü yaptırabilirsiniz

Turgay makinanın şarjını ölçtür...
rolantide 13.5 ~ 14.2 aralığında olur normalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar