Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

alacağın motor belirlendimi?
yoksa, gel sana izmirin en temiz ER-5 ini vereyim :)

Michelın fiyatlarına bakmanı tavsiye dederim, bütün yaz senin gibi fiyat şaşırması yaşatıp sonunda Michelın Pilot Active aldım,
ön standart 110, arka bi beden büyük 140 ölçülerinde çiftini 360 a almıştım :cat:

motor belli, ama sahibi yamuk yapmazsa eğer cuma günü almaya gideceğim.
senin motorun ilan linki varsa bir bakayım..

herhalde sadece ön lastiği yenilerim, virajlarda önemli olan ön lastik diye düşünüyorum..?

evveeeeeeeeeeetttttttttt
üzülerek bu topiği terk etmek durumundayım.er5 imle çok güzel zamanlar geçirdim
darısı yeni makinamın topiğine takılmaya olsun.bakalım hangisi olacak:silent: tabi şu sıralar deyil:salut:

umarım değerinde satmışsındır..?

bende birazını borçlanarak alacağım. aslında niyetim 250 cc bir motordu ama er 5 karşıma cıkana kadar.. fiyatı çok uygun. inş. çok zorlanmadan öderim de satmak zorunda kalmam.

Son düzenleme:
250 liklerin fiyatına safkan japon 500 lük alacaksın.istersen almadan 250 lik hyo, cbf, ybr dene sonra git er5 e bin aradaki çok az fiyat farkını nasıl hakettiğini göreceksin :cat:

motor belli, ama sahibi yamuk yapmazsa eğer cuma günü almaya gideceğim.
senin motorun ilan linki varsa bir bakayım..

herhalde sadece ön lastiği yenilerim, virajlarda önemli olan ön lastik diye düşünüyorum..?

Amman SALVANO eğer illa bir lastik alacam (ki ikisini al derim ben) diyosan düşündüğünün tam tersini yap sadece arka al :cat:

benim ilanım yok şu anda, yarı şaka yarı ciddi söylemiştim ama yaza girmeden değişme isteğide sardı bünyeyi,

sadece yükselteceğim için satacağım olmazsada yıllarcada binsem sıkılacağımı sanmıyorum, er5in yerine koyabileceğim muadili motor yok gözümde.

Alışveriş durumu olursa özelden bol bol resim yollanır elbet ama bu vesile ile sadece ER5 topiğinde arkadaşlarla paylaşmak adına iki resim ekleyeyim, sizinle tanıltırayım demir eşeğimi :)

sany0118sh7.jpg

sany0119iz6.jpg

Son düzenleme:
Michelın fiyatlarına bakmanı tavsiye dederim, bütün yaz senin gibi fiyat şaşırması yaşatıp sonunda Michelın Pilot Active aldım,
ön standart 110, arka bi beden büyük 140 ölçülerinde çiftini 360 a almıştım :cat:[/QUOTE]

mic. fiyatlarına baktım; pilot activ ön 180, arka 240 lira. sen pazarlıkla mı ucuza aldın.

bu arada motorun güzelmiş, Maşaallah! :cat:

250 liklerin fiyatına safkan japon 500 lük alacaksın.istersen almadan 250 lik hyo, cbf, ybr dene sonra git er5 e bin aradaki çok az fiyat farkını nasıl hakettiğini göreceksin :cat:

aynen dediğin gibi yaptım, cbf ve hyo ya baktım. ybr pek yok zaten.
gerçekten şaşırtıcı; er 5, bu fiyata alınacak en iyi seçim.
az kaldı, nasip olursa bu cuma günü alacağım.

Son düzenleme:
ilginç, kış günü müşteri bulacaksın ve vazgeçeceksin, satıcı değil sadece geyikmiş bence, sıkma canını salvano sana er5 mi yok :)
önümüzdeki er5lere bakacağız artık.

bu mevsimde alıcı olmak kadar güzel bişey varmı, tadını çıkart :)

dönen motorun modeli, rengi ne idi?

Aleykümselam.

kazasız sürüşler.

ne zamandır er5 e biniyorsunuz?

bu arada er5 e uygun, Dunlop marka lastik fiyatları ön 200tl, arka 260tl miş.
bana pahalı geldi :(

saygılar.

Alalı daha 2 hafta oldu ancak 0 oalrak alındığından beri çok yakın bir arkadaşımdaydı bendede Honda VFR vardı ancak 2006ta geçirdiğim büyük kazadan sonra şu zaman kadar motora binmedim ama tekrar binmek istediğimde istediğim motor er-5 oldu ve ne tesadüftürki arkadaşımda satmak istediği için onun motorunu aldım yani henüz 2 haftadır biniyorum er-5 e ama 4 yıllık bir mazisi var ve inanın biz bu er-5 ile 2 kişi şubat ayında gece yağmurda 4 saatte izmir'den çanakkaleye gittik dönerkende 3 saat gibi bir sürede döndük rahatlıkla(dönerken hava kuruydu) yani kısacası er-5 i istememim nedenlerini sayarsak;
-şehir içinde 125'likler kadar rahat ve kıvrak ancak 4 kat daha güçlü
-her yola gelir fazla sorun çıkarmaz istendiğinde yüksek süratlerde bile(170-180) rahatlıkla seyahat edilebilir (belki biraz rüzgar alıyo olabilir ancak granajlı birçok motor kadar alıyo nerdeyse)
-normal süratlerde uzun yol istendiği vakitte bir spor touring kadar rahat torklu ve kullanışlıdır 2 kişi ilede olsa farketmez
-virajlı yollarda spor kullanımda güç dağılımı çok iyidir herhangi bir acemi bile rahtlıkla yatırabilir,iyi bir kullanıcının elinde olduğu zaman inanın er-5 ile birçok budur dediğiniz motor ile boy ölçüşebilir
Biraz ukalalık olduysa affola ancak 4 yıldır bir fiil er-5 kullanıcı olduğum için bunun yanında birkaç motorada sahip olmakla beraber er -5 kadar rahat,sorunsuz ve kullanışlı bir motor çok az olduğunu düşünüyorum
Saygılarımla...:cat:

bu arada İzmir'li er -5 çilerle tanışmayı çok isterim belki güzel gezilere imza atabiliriz... Msn adresim; [email protected]
Bide elinde er-5 ön sol sinyali yada sinyal kapağı olan varmı?satmak yada vermek isterseniz eğer rica ediyorum ulaşın...izmir'de bulamadım çünkü...

bugün çok rahatsız ettim bu topiği ama karmacoma er-5 inin üstündeki topuzları nerden aldın ve fiyatı ne kadar bende almak istiyorumda...

Son düzenleme:
BURAK motosiklet e bak...kahramanlar da ....

teşekkürler ama Burak abiyi iyi tanırım onda yok,komple sinyal İstanbul'dan geliyomuş ve 50 euro kullanılmışı daha iyi olacak diye düşünüyorum,zaten bana birtek camı lazım olmazsada komple alacağım yapıcak birşey yok...

yanlis hatirlamiyosam motorium.com da 2.el aksesuarlar bolumunde vardi..
bi bak istersen..

@redline35 ;
koruma takozunu ve denge topuzlarını birlikde sertleştirilmiş alüminyumdan tornada istediğim şekilde yaptırtmıştım, yani hazırı yok,

Bahsi gelmişken, resimde gördüğünüz yere koruma takozu takmayı düşünenler var ise direk vidayı söküp takmasınlar,bağlandığı noktada şaseden uzanan U şeklide bir yere vida girdiği için altının deşteklenmesi gerekiyo, orayıda tornacı kendi uydurduğu bi parça ile halletti.
yazı ile anlatımda şekli gözünüzde canlandıramamışsınızdır muhtemelen,ama o noktadan takoz bağlayan olur ise montaj esnasında ne dediğimi anlayacak :wiinkk: bunu gözardı edip taktım oldu diye işi bitirirseniz de o noktaya ilk darbede radyatör korumasını kırabilirsiniz çünkü.

@nankör ; Burak Motosiklet dediğin Burak21 olmalı :) orda redline'ın aradığı türden yedek parçalar hazır bulunmaz ama spariş ile istediğin şeyi temin edebilir bunuda sadece gelen kişilerin işleri görülsün diye yapar, yani sadece aracı olur fiyat konusunda Z moto da kaça ise o fiyata getirebilir. Burak 21'i tamir bakım ve sarf malzemeleri bakımından tavsiye ederim, benim makinanın bakımlarını oraya yaptırıyorum.

redline, malesef beleşe yakın fiyatı olan YBR sinyalinden tek farkı iki parmak daha kısa olmasından başka ve hiç bir özelliği olmayan o sinyal Kawasaki yedek parçası olduğu için alınmasi hiçde akıl karı olmayan bi parça, onun yerine bi takım ufak sinyal alıp sinyalleri komple değiş bence :wiinkk:

Bi çok geziye imza attık bu güne kadar, benim tekerlerim son bi yılda 20 bin km imza attı sağa sola :)
izmirli er-5 çi ve diğerleri ile tanışmak istiyosan İzmir MT toplantılarına buyur gel. :cat:

Son düzenleme:
@redline35 ;
koruma takozunu ve denge topuzlarını birlikde sertleştirilmiş alüminyumdan tornada istediğim şekilde yaptırtmıştım, yani hazırı yok,

Bahsi gelmişken, resimde gördüğünüz yere koruma takozu takmayı düşünenler var ise direk vidayı söküp takmasınlar,bağlandığı noktada şaseden uzanan U şeklide bir yere vida girdiği için altının deşteklenmesi gerekiyo, orayıda tornacı kendi uydurduğu bi parça ile halletti.
yazı ile anlatımda şekli gözünüzde canlandıramamışsınızdır muhtemelen,ama o noktadan takoz bağlayan olur ise montaj esnasında ne dediğimi anlayacak :wiinkk: bunu gözardı edip taktım oldu diye işi bitirirseniz de o noktaya ilk darbede radyatör korumasını kırabilirsiniz çünkü.

@nankör ; Burak Motosiklet dediğin Burak21 olmalı :) orda redline'ın aradığı türden yedek parçalar hazır bulunmaz ama spariş ile istediğin şeyi temin edebilir bunuda sadece gelen kişilerin işleri görülsün diye yapar, yani sadece aracı olur fiyat konusunda Z moto da kaça ise o fiyata getirebilir. Burak 21'i tamir bakım ve sarf malzemeleri bakımından tavsiye ederim, benim makinanın bakımlarını oraya yaptırıyorum.

redline, malesef beleşe yakın fiyatı olan YBR sinyalinden tek farkı iki parmak daha kısa olmasından başka ve hiç bir özelliği olmayan o sinyal Kawasaki yedek parçası olduğu için alınmasi hiçde akıl karı olmayan bi parça, onun yerine bi takım ufak sinyal alıp sinyalleri komple değiş bence :wiinkk:

Bi çok geziye imza attık bu güne kadar, benim tekerlerim son bi yılda 20 bin km imza attı sağa sola :)
izmirli er-5 çi ve diğerleri ile tanışmak istiyosan İzmir MT toplantılarına buyur gel. :cat:

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim karmacoma;
ancak mt toplantıları nerde oluyo pek bilmiyorum ama siteden öğrenebileceğimi düşünüyorum,izmirde ne sıklıkla oluyo peki bu toplantılar?
sinyaller içinse gerçekten çok gereksiz pahalı ama orjinalliğini bozmamak için farklı sinyal takmayı pek düşünmüyorum tekrar teşekkürler...

ilginç, kış günü müşteri bulacaksın ve vazgeçeceksin, satıcı değil sadece geyikmiş bence, sıkma canını salvano sana er5 mi yok :)
önümüzdeki er5lere bakacağız artık.

bu mevsimde alıcı olmak kadar güzel bişey varmı, tadını çıkart :)

dönen motorun modeli, rengi ne idi?

tesellin için sağol kardeşim. siyah ve 2005 ti

Kimden alacaktında döndü yaw??
bua rada buz motorda michellin pilot activ ön arka montaj+balans dahil 380 ytl idi. lasitklerin dot tarihi de 2008 miş bilginize.

ist.da, bir diş doktorundaydı.

Son düzenleme:
way er-5 topiği canlanmış hemde kış günü :mrgreen:
bi resimde ben atayım o zaman :p

merhaba

selam arkadaşlar, formu üşenmeden baştan sona okudum. bende er5 alma niyetindeyim, nasipse 10 gün içinde..

saygılar.

tükçe ise bana da gönderir misin? [email protected]

teşekkürler.

hayırlı olsun.. fiyatını merak ettim? (benim alacağım 2005 model)

İnşaallah kaza-bela yaşamazsınız.

2006 model 6150 km de 7000 tl ye aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar