Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SN;kawasaki er-5 kullanıcısı arkadaşlar,
Önümüzde ki günler de motosikletimin ön fren disk ini değiştirmek durumunda kalabilirim (hafif bir eğrilikten dolayı).
Z-motor da kdv dahil fiyatı ; 371 avro dur.
Söz konusu ön fren disk inin yan sanayı üretimi var mıdır ?
Bu konu da sizlerin değerli bilgilerine ihtiyacım var.
İzmir de ikamet ediyorum , varsa yan sanayi ön fren disk ini İzmir de nerede bulabilirim ? ...
torna da düzeltme imkanı var mış fakat bunu daha önce bir kaç arkadaşım tecrübe etti NEXUS için fakat pek memnun değiller ..
Bir süre bu şekilde kullanmak durumunda yım ,
sizce bu pozisyonun riskleri nedir ? ve motosikletin diğer parçalarına zararı söz konusumudur?
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
selamlar...

@nankör
http://www.sahibinden.com/er-_5_parcalariWQQaXQQ5153992WQQpXQQdisplayitem?keyword=er

verdiğim linkdeki ilan 20.04.08 de yeni koyulan bir ilan değil, ben bu ilanı en az altı ay öncesinde tekrar görmüştüm, eleman sürekli güncelliyo sanırım, eskiden beri olan bir satış olduğu için işe yarar parçaların kalma ihtimali azalmış olabilir ama bi dene şansını istersen.

ayrıca o eğrilik nasıl oluştu onuda merak ettim?

@nankör
http://www.sahibinden.com/er-_5_parcalariWQQaXQQ5153992WQQpXQQdisplayitem?keyword=er

verdiğim linkdeki ilan 20.04.08 de yeni koyulan bir ilan değil, ben bu ilanı en az altı ay öncesinde tekrar görmüştüm, eleman sürekli güncelliyo sanırım, eskiden beri olan bir satış olduğu için işe yarar parçaların kalma ihtimali azalmış olabilir ama bi dene şansını istersen.

ayrıca o eğrilik nasıl oluştu onuda merak ettim?

teşekkür ederim ....
yeni başladı ,sürtünme sesi dikkatimi çekti ..
diskin bir yüzeyi fren balataları ile temas ediyor....
Balatalar da bir düzensizlikte olabilirmi diye de düşünmüyor değilim ..
iş ten hafta içi izin alamadığım için de servis e çıkaramıyorum..
bu sebeb ten dolayı yardımcı fikirlerinizi rica etmiştim ..
en azından bir fikrim olur ..
servisler malum ...
selamlar.

Son düzenleme:
Sn;Arkadaşlar;
Çok şükür disk te değilmiş problem.
ilgilerinizi ben den esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum..
Sorunum çözüldü ,(balata şişmesi imiş problem,balatalar çıkarıldı zımpara olup disk temizlendi )şu anda bir sorun kalmadı..
selamlar.

Sn;Arkadaşlar;
Çok şükür disk te değilmiş problem.
ilgilerinizi ben den esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum..
Sorunum çözüldü ,(balata şişmesi imiş problem,balatalar çıkarıldı zımpara olup disk temizlendi )şu anda bir sorun kalmadı..
selamlar.

balataları çaktırabilirsin haberin olsun.boşa fazla para verme:cat:

selam arkadaşlar bende dün bir er5 aldım 99 model yanlız makinenın biraz bakıma ihtiyacı war sanırım km 20 ykr üstünde yakıyo ayrıca zincir dişliler hava filitresi falan değişmesi lazım ön fren balatasıda tabiki bunları en uygun nerde yaptırabilirim acaba?
şimdiden tşkler

haa unutmadan birde egzosu yapmam lazım sanırım orjinal egsozun içini boşaltmışlar ses on numara ama biraz fazla bağırıyo:=)

selam arkadaşlar bende dün bir er5 aldım 99 model yanlız makinenın biraz bakıma ihtiyacı war sanırım km 20 ykr üstünde yakıyo ayrıca zincir dişliler hava filitresi falan değişmesi lazım ön fren balatasıda tabiki bunları en uygun nerde yaptırabilirim acaba?
şimdiden tşkler

haa unutmadan birde egzosu yapmam lazım sanırım orjinal egsozun içini boşaltmışlar ses on numara ama biraz fazla bağırıyo:=)

hayırlı olsun çok masrafı varmış ,,,,,,,,uğraşacan biraz .:cat:

bugün motoru baktırdımda sadece bir bakımla kurtardık o kadar masraf yapacak bir durum yokmuş aslında şimdi makine süper oldu ama yakıtından yana sorunlarım war biraz fazla yakıyo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hele ki eksoz sesi duyayım diye gaza basarsan daha çok yakar.... :cat:

ewet arkadaşlar ben biraz agresif kullandığım için haklı olarak çok yakıyo bundan sonra daha dikkat edicem. bu arada kilometre telim koptu kawasaki yedek parçayı arıyorum kaç gündür cewap weren yok.teli nerden bulurum acaba bana yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşkler.

ewet arkadaşlar ben biraz agresif kullandığım için haklı olarak çok yakıyo bundan sonra daha dikkat edicem. bu arada kilometre telim koptu kawasaki yedek parçayı arıyorum kaç gündür cewap weren yok.teli nerden bulurum acaba bana yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşkler.

nasıl cevap yok zmotoyumu aradın

z motoyu aradım orası bana numara werdi yedek parçayı ara dediler kaç gündür arıyorum cewap yok anlamadım bende bu işten

burada bi arkadaş tdm 850 nin km telini 10 ytl ye mondial den uydurdu.bi dene istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar