Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu motosikleti Aea mt-07 ile karşılaştırma yaparak sundu önümüze. Buda çok yalın olmuş. Hani bir viraj alması vs. gibi eksikler var. Tabi ki zamanla daha iyi olacaktır sunum. Yine de Er-6 ile ilgili türkçe video gördüğüme sevindim. Teşekkürler paylaşım için:cat:
zaten professıonal yapıyoruz demedik ki kardeşim amacımız motovlog çekimlerinde motosikletlere de yer verip bir nebze de olsa bilindik bilinmedik şeyler aktarmak......bunlara zaman ayırıp uğraşıyorum buda motosiklet tutkunu olmam motosiklete değer vermemdir! iyi seyirler
eyvallah kardeşim yapılan işlerde eleştiri olacak ki yalnışı doğruyu göreceksin..ben ego'lu biri değilim söylenen şeyler benim için önem arz ediyor..zaten aşırı prof yapılan bir şeyimiz yok ama buda yerimizde sayacağımız anlamına da gelmiyor.zaman ve imkanlar doğrultusunda artı şeyler katarak ilerleme çabasındayım.....tekerimiz düz bassın arkadaşlar,saygılar