kawasaki en 500 yan kapak???

Arkadaşlar kawasaki en500 motoruma sağ yan kapak lazım.motoru aldığımda yoktu görüntü açısından beni rahatrsız ediyor kapağın olmaması.Nerden bulabilirim.nasıl bulurum.Bi el atalım bu işe lütfen.....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Model yılını yazman gerekli,iki çeşit kasa var.Mümkünse resim koyarsan yardım daha kolay olur.

2rs27.jpg
[/url][/IMG]

mustafa bey resim ekledim.z motoya mail attığımda 250 milyon civarı bi fiyat çektiler yamyamlar.

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

kapağın olması gereken yer gözüküyor zaten işaretlemedim bu yüzden

aga bu makineler cok güzel ama fena faturası pahalı bendede var parca bekliyom el mahkum :pr:
sahibinden. com a bak araştır derim

ramutra kardeş ben ebaydan alışveriş yapmayı bilmiyorum ya.cenk aradım sahibindende falan ama yok.yurtdışında var 1-2 tane onlarda 60 dolar kendisi 15 dolar kargo bide gümrükte takılma sorunu var.tanıdığım birisinde olsa en500 kapağını ödünş alıp kalıp çıkarıp pollyesterden yaptırcem bitane :))

ramutra kardeş ben ebaydan alışveriş yapmayı bilmiyorum ya.cenk aradım sahibindende falan ama yok.yurtdışında var 1-2 tane onlarda 60 dolar kendisi 15 dolar kargo bide gümrükte takılma sorunu var.tanıdığım birisinde olsa en500 kapağını ödünş alıp kalıp çıkarıp pollyesterden yaptırcem bitane :))

biraz neti araştır, bir kaç tane firma var, sen malzemeyi alıp amerikada o adamların adresine gönderiyorsun, adamlarda o malzemeyi alıp, hediye gibi paketleyip sana gönderiyorlar. Hem gümrüğe takılmamış olur hemde kargosu ucuza gelir.

kardeş sana zahmet o firmaların adlarını biliyorsan bana yazarmısın.

Sahibinden de fatihkilicli diye bi satici var ona bi sor derim abi ben bi kere aradigimda ilanda bulunmayan bi parcanin oldugunu soylemisti benim en500e. Yada parca parca satilan bi kac en500 dikkatimi cekmisti yine sahibindende eger hala duruyorlarsa onlarla bi irtibata gec derim

eyvallah kardeşim.o satucuya bir sorayım bakalım sağolasın inşallah bişey çıkar

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

fatih kılıçlıyı aradım şimdi yokmuş ondada nihat boz diye arattır onda vardır belki dedi.nihat bozu arıyorum şimdi bi numara bulmaya çalışıyorum

husenaga ne yaptın buldun mu parçayı?

EN 500'e sardım baya, bu yaz almayı düşünüyorum bir 10 gün içerisinde... Ne dersin kullanıcısı olarak. Motor 45 binde 2004. Radyatörde çatlak varmış, yapılmış, motor aksamında majör hiçbir sorun yokmuş, sübap ayarının yapılması lazımmış birde...

Binen, bilen arkadaşlar fikirlerinizi önerinizi bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar