Kawasaki 250cc Commuter Var mı ?

Herkese merhaba. Geçenlerde motorcu bi abiyle ayak üstü muhabbet ettik.Kuryelik yapıyo sanırım.
Doğru hatırladığıma eminim stiker falan yapıştırmadıysa motoru Kawasaki 250 cc bi modeldi. Su soğutmalı falan demişti hatta.
Commuter mi dersiniz naket mi dersiniz tam bilmiyorum.
Yanlış hatırlamıyosam 2012 model falan dedi, yani yeni bi motor anlıycanız.
3 bine bırakacam falan dedi. Baya hoşuma gitti.Tam model adıda soramadım. Evde internetten aradım taradım bulamadım. Tamda tarif edemedim ama bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
seni güzel keklemiş o :) 250 cc kavasaki ve 3000 lira :queen:

Arkadaş vardı yanımda bende şaşırdım.Baya bi muhbbetini yaptık ayrıldıktan sonra arkadaşla iyiymiş falan diye.
Demekki stiker falan yapıştırdı :) Çünkü kawasaki yi okuduğuma eminim :)
Yorumlar için sağolun :)

bu olabilir mi? Kawasaki dediği araç eger buysa mondial mr 250 destro

MONDIAL-MR-250-DESTRO.jpg

@kotucocuk13 Bu olabilir.Tip olarak birebir buydu netten baktım gösterge tablosuyla arkada o çanta takılan yeride birebir bunun gibiydi. Ama egzosu böylemiydi net hatırlayamadım şimdi. Çarşıda bidaha denk gelirsek tekrar selam verip özellikle inceliyip sorcam :)

@kotucocuk13 Bu olabilir.Tip olarak birebir buydu netten baktım gösterge tablosuyla arkada o çanta takılan yeride birebir bunun gibiydi. Ama egzosu böylemiydi net hatırlayamadım şimdi. Çarşıda bidaha denk gelirsek tekrar selam verip özellikle inceliyip sorcam :)

sesi chopper gibi cıkıyorsa kesin budur diye bilirim :)

Motoru çalışırken görme fırsatım olmadı çarşıda telefonla ilgili ıvır zıvır satan biyerde denk geldik. Abi kaskını masaya koymuş Arai idi heralde kaskı yanlış hatırlamıyosam ilgimi çekti.Sordum bi iki sohbet ettik, büyük motoru varmış kaza yapmış ondan bunu satıyomuş. Üstünkörü şöyle bi baktım motora o kadar. Sağol yardımın için.

Motoru çalışırken görme fırsatım olmadı çarşıda telefonla ilgili ıvır zıvır satan biyerde denk geldik. Abi kaskını masaya koymuş Arai idi heralde kaskı yanlış hatırlamıyosam ilgimi çekti.Sordum bi iki sohbet ettik, büyük motoru varmış kaza yapmış ondan bunu satıyomuş. Üstünkörü şöyle bi baktım motora o kadar. Sağol yardımın için.
Kaskıda ls2 dir Arai çıkartması yapıştırmıştır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar