Kavga ettim haketti

Evet arkadaşlar bugün motorla okuldan dönüyorum önümde ki şerit tıkandı bende yan şerite geçeyim dedim oradan da bir araba çıkıyormuş bende görüyorum arabayı araba da beni görüyor üzerine görmediyse diye kornaya da basmama rağmen geldi göz göre göre dokundu motora. Ben doğal olarak napıyosun düzgün sür gibi birşey söyledim. Devam edecektim ki baktım arabadan iniyor bende indim motordan laga luga yapmaya başladı ben yine birşey demedim en son adam gibi sür şu arabayı dedim motorun üzerindeyken boğazıma salırdı sinirlendim indim motordan bi tane patlattım yüzüne o da vurdu ama kaska geldi bir de üzerine bıcak falan çıkardı da olay büyümeden ayırdılar. Sonuca gelirsek kavga iyi bir şey değil ama hanzoları da dövmekten korkmayın ve yanınızda kesinlikle biber gazı taşıyın orda gaz yanımda olsa ve ehliyetim olsa kaskı kafasında patlatırdam ama maalesef böyle oldu.

yürü bee :D
bugun jeepten adam inseydi kaskı geçirmiştim delikanlı cam kapalı konusuyor ah bi ineydi ahhh ahhh

Pirinç muşta, işaret parmağı kadar bıçağı olan birde sustalı :) ruhsatlı silah alabilecek yaşa gelene kadar bmyle amaç göstermek yemesse kullanmak, iyi bir şey değil ama gerekli..

Evet arkadaşlar bugün motorla okuldan dönüyorum önümde ki şerit tıkandı bende yan şerite geçeyim dedim oradan da bir araba çıkıyormuş bende görüyorum arabayı araba da beni görüyor üzerine görmediyse diye kornaya da basmama rağmen geldi göz göre göre dokundu motora. Ben doğal olarak napıyosun düzgün sür gibi birşey söyledim. Devam edecektim ki baktım arabadan iniyor bende indim motordan laga luga yapmaya başladı ben yine birşey demedim en son adam gibi sür şu arabayı dedim motorun üzerindeyken boğazıma salırdı sinirlendim indim motordan bi tane patlattım yüzüne o da vurdu ama kaska geldi bir de üzerine bıcak falan çıkardı da olay büyümeden ayırdılar. Sonuca gelirsek kavga iyi bir şey değil ama hanzoları da dövmekten korkmayın ve yanınızda kesinlikle biber gazı taşıyın orda gaz yanımda olsa ve ehliyetim olsa kaskı kafasında patlatırdam ama maalesef böyle oldu.

İniyorsun, motorun üzerindeyken boğazina sariliyor ve sonra tekrar iniyorsun..:pl:

Daha "Türkçe" yazamayan adama ne denir bilemedim. İlk önce Türkçeye sahip çik, sonra geçmiş olsun deriz :)

Son düzenleme:
egzoza haydar saklasak kngsze'nin mesajına cevaptı ama sistem önceki mesaja iliştirdi. belkide ben yanlış yere tıkladım. bilmiyorum.

egzoza haydar saklasak? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

doğru diyorsun. imlaya dikkat etmedim arapça yazdım.

Hocam haydarın portatifleri var. Teleskopik jop diyorlar. Küçülünce yer tutmuyor. Hemde 15 tl civarı tavsiye ederim :)

Gerçekse iyi yapmışsın diyeceğim ama çsb ise gidin kardeşim forumdonanımın konu dışı bölümüne zaten orada yeterince hayal gücü yüksek arkadaşlar var...

İniyorsun, motorun üzerindeyken boğazina sariliyor ve sonra tekrar iniyorsun..:pl:

Daha "Türkçe" yazamayan adama ne denir bilemedim. İlk önce Türkçeye sahip çik, sonra geçmiş olsun deriz :)

bence gayet açık sorun sende, motordan inip napıyorsun lan dedim uzamasını istemediğim için tekrar bindim motora ondan sonra düzgün sür dedim o arada boğazıma yapıştı adam. Hayır mantıken düşününce de söylediğin gibi olmadığını anlamana rağmen yazmanın amacını da anlamadım açıkçası.

bence gayet açık sorun sende, motordan inip napıyorsun lan dedim uzamasını istemediğim için tekrar bindim motora ondan sonra düzgün sür dedim o arada boğazıma yapıştı adam. Hayır mantıken düşününce de söylediğin gibi olmadığını anlamana rağmen yazmanın amacını da anlamadım açıkçası.

İnsan yazılanı anlamak için 2 kere okumak zorunda kalınca haliyle tepki gösteresi geliyor.
Aynı durum bende de vardı ,Allah'a şükür yavaş yavaş düzeliyor.
Bir tek telefondan girerken gene katlediyorum ama buda bir şey.
Belki sende doğru yolu bulur Türkçe'mizi güzel kullanırsın :cat:
Respect tr_select :mrgreen:

İzmir İl Temsilcisi
Kotu oneri oluyorsunuz arkadaslar..

Trafikte hic ugrana 2 kursunla yada 1 bicakla olmekmi istiyorsunuz

Isterse kirsin vursun dusursun ama ölmeye degermi..

Turlu turlu hikayeler okuyorum sasip kalıyorum.

Motosiklet suruclerini yani bizleri kotu lanse ediyorsunuz.

Kotu oneri oluyorsunuz arkadaslar..

Trafikte hic ugrana 2 kursunla yada 1 bicakla olmekmi istiyorsunuz

Isterse kirsin vursun dusursun ama ölmeye degermi..

Turlu turlu hikayeler okuyorum sasip kalıyorum.

Motosiklet suruclerini yani bizleri kotu lanse ediyorsunuz.

2 hafta önce saat 12 civarıydı galiba , bizim burada dar bir dört yol var.

Motosiklette bir arkadaş kenara park etmiş , siparişi eve götürecek,

Kafası güzel bir merco kullanıcısı virajı alamayıp bir güzel motosikleti devirdi.

Kurye abim hopp yavaş diye bağırmasıyla arabadan inen 3 kişi adama saldırmaya başladı sen ne diyorsun hesabı,arkadaşlarla olaya dahil olmasak sonu nasıl biter Allah bilir...

Bu olay istisna ama bence istisnaya göre önlem almak gerekli

... yanınızda kesinlikle biber gazı taşıyın orda gaz yanımda olsa ve ehliyetim olsa kaskı kafasında patlatırdam ama maalesef böyle oldu.

biber gazı savunma aracıdır. biber gazıyla etkisiz hale getirip saldırırsanız o "hanzo"dan farkınız kalmaz.

Teleskopik jop yararlı bir alet. aparatıyla kemerinizde rahatça taşıybilirsiniz, varlığını unutturabilir. ama kalitelisine yönelmenizi tavsiye ederim, bazen en olmadık yerde yarım açık kalabiliyo.

Kişisel savunma araçlarından biri de bir el feneri. şarjlı. bir tarafında led feneri kumanda eden anahtar var, diğer tarafında da elektroşok özelliğini kumanda eden bir anahtar. görünüşte polis feneri gibi. ama hatrısayılır bir şok veriyo. onun fiyatı da Ankara Gimat'ta bir toptan kırtasiyecide -adını hatırlamıyorum- 15 liraydı.

biber gazı savunma aracıdır. biber gazıyla etkisiz hale getirip saldırırsanız o "hanzo"dan farkınız kalmaz.

Teleskopik jop yararlı bir alet. aparatıyla kemerinizde rahatça taşıybilirsiniz, varlığını unutturabilir. ama kalitelisine yönelmenizi tavsiye ederim, bazen en olmadık yerde yarım açık kalabiliyo.

Kişisel savunma araçlarından biri de bir el feneri. şarjlı. bir tarafında led feneri kumanda eden anahtar var, diğer tarafında da elektroşok özelliğini kumanda eden bir anahtar. görünüşte polis feneri gibi. ama hatrısayılır bir şok veriyo. onun fiyatı da Ankara Gimat'ta bir toptan kırtasiyecide -adını hatırlamıyorum- 15 liraydı.

Gimata ugrayıp ondan da almak lazım. Taşıması diğerlerine göre daha pratik olsa gerek... Link bulabilirsen ve yollarsan sevinirim .

OFG

Bence hiçbir alete gerek yok :D güzel korumalı bir eldivenin varsa :D onla geçirdiğin yumruk yeterli olacaktır ^^ Tabi kollarının gücüde önemli arka kol çalışmak lazım biraz ^^

Allah korumuş,her an o bıçak bi tarafına girebilirdi.gençler lütfen uzak durun bu tip işlerden.iş çoğu zaman kavgayla bitmiyor,piyasa it kopuk dolu,hayatınızdan olabilirsiniz.Size tavsiyem trafikte olan hiçbirşeyi kişiselleştirmeyin,adam motora çarptımı bak motorda bişey yoksa uzaklaş,hasar varsa rapor tut bu kadar basit,trafikte gurur yapmayın çünkü türkiyede yaşıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar