Katlanır Plaka

Merhaba arkadaşlar 2021 model MT 25 e sahibim ve bunlarda katalizör boruda olmadığı için egzoz tüpünü çıkardım öyle dolaşıyorum çünkü sesi çok hoşuma gidiyor.Fakat herhangi bir çevirmede egzozdan dolayı ceza yememek için katlanır plaka takmayı düşünüyorum.Sizce takmalı mıyım?

MT25'in katını iptal ettiğin durumda ceza yemek ihtimalin çok düşük. Abartı bir ses çıkmıyor. Ama sen insanların arasında kat yok diye gaz açıp kapatır patlatırsan o zaman dikkat çekersin işte.

Katlanır plakalık seni çevirmede cezadan nasıl kurtaracak? Katlayıp kaçarım diyorsan, motosikletli polislerin büyük kısmı seni göbeklerini kaşıyarak yakalarlar. Ateş açma ihtimallerine değinmiyorum bile.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Katlanır Plaka = Atlanır Plaka:queen:

omi81rh.jpg

Direkt tüp de yok hocam baya sesi çıkıyor egzoz açık sorun olmaz mı?

bu soruyu soruyorsan yunustan şahinden kaçacak deneyimin yok demektir. sen yine bi dene ibret alırsın 50cc motor parası kadar ceza yiyince.

Haklısınız hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Evet tecrübem yok siz paylaşın tecrübenizi biz de bilgilenelim

sesli egzosdan ceza yersin.
katlanir plakali motorla kacarsan da yakalarlar.bi suru maddeden ceza yersin an az 30bin diyorum ben

Tecrüben yok değil.
Sen maganda motorcu nasıl olurum tecrübesi istiyorsun.
Kurallara uyduğun sürece bir problem yaşamazsın.
Her motosiklet kullanıcısı bura da hepimizi temsil ediyor.
Önceden böyle bir konu açsan alacağın cevapları tahmin edebiliyorum.

Egzoz seviyorum ve bunun için ceza yemek istemiyorum anlatmak istediğim şey bu.

Parayı seviyorum bu yüzden vergi vermek istemiyorum demek gibi bir şey bu. Her güzelliğin bir bedeli var demek ki :D İnsanları rahatsız etmeyecek seviyede bir şeyse polis arkadaşların inisiyatifine kalırsın. İlle de bununla gezeceğim diyorsan da bi çevirmeye vs. girdiğin zaman cezası neyse ödeyip yoluna devam edeceksin. Kaçma tuşuna basacak olursan da arkadaşlar zaten cevabını vermiş. Allah muhafaza ya bi yere toslarsın kendi canın yanar ya da birinin canını yakarsın ama her halükarda yakalanırsın. Bi scooter parası kadar ceza yemen de cabası... Başka bir yolu yok hocam karar sizin. Sokakta kimseye zararı olmadan arabasını modifiye edip trafikten men yiyen insanlar da var bunları düşünerek kafanızdaki fikirle kinlenmenin önüne geçebilirsiniz. İlla ki o ses kulağınıza güzel geliyordur, o şekilde gezmenin pek bir yolu yok ama :/

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu bir Zihni Sinir Pırocesidir. Cezası da epeyce kalındır. Yatırım için tafsiye edilmez.
Gerekli malzemeler: 11-12 inç ucuz bir tablet. Random plaka üretecek kod.
erq7npi.gif

Hem ayranım dökülmesin hem şey olmasın diyorsun öyle bir şey olur mu sence? GS , Tracer ve Africa Twin'den kaçma imkanın zaten yok gibi bir şey kaçma imkanın olursa seni kovalayana bağlı bilmediği bir mahalle veya ara sokağa girip kaçabilirsin ama Şahin'lerimiz boşuna o kadar eğitimden vs. geçmiyor ara sokaklarda yeni başlamış veya 2 3 yıldır motosiklet süren birini rahatlıkla yakalar kaçmak için üst düzey refleks ve sürüş yeteneğinin olması lazım Şahin'den kaçmak için. Egzozlu gezmenin 3 yolu var 1. yol paşa paşa çevirmelerde cezanı yiyeceksin 2. yol katlanır plakayla hayatını motosikletin 2 gram fazla ses çıkarsın diye tehlikeye atacaksın 3. yol ise çevirme gruplarına bağlı yaşıyıp çevirme olmayan yerlerde gezeceksin ama bu tamamen şans işi. Benim tavsiyem hem aile fertlerin için hem canın ve malın için kat iptali ve tüp takılı şekilde gezmen.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
boşuna yazıyorsunuz üzerinden bi sene geçmiş bi motor parası ceza yazmışlardır motorunu satıp ödemiştir akıllanmıştır artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar