of ya ne sıkıcı bi bayram::miiz1:::farao:
Çok teşekkürler size de hayırlı bayramlar :rendeer: Sizi de aramızda görmke isterizbütün hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım:rendeer:
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar.
teşekkürler Uğur abi saolsın:rendeer::rendeer:Tüm Kastamonu Mt Arkadaşların Mübarek Ramazan Bayramını Kutlarım :rendeer:
Saol caner sanada nasıl geçiyor bayramramazan bayramınız mübarek olsun saygılar.:rendeer:
teşekkürler Uğur abi saolsın:rendeer::rendeer:
Saol caner sanada nasıl geçiyor bayram![]()
:cherry::cherry: Abla valla disko açtıracağını bilsem Ankara'daki milletvekili akrabalarımdan rica eder senin orada kadrolu olmanı sağlardım:queen::queen:olley be bayram da bitti sonunda;hiç bi tükkan açık diil;mahrumiyet bölgesi resmen:farao:
ya kış da geliyo;tek eğlencemiz motor keyfi de rafa kalkıyo - Kastamonu'ya kışın bi disco şart ya:bounce:
çok ütopik geliyo kulağa ama burda kalıcı olsaydım açtırana kadar elimden geleni ardıma koymazdım herhalde :ulp::
iyi gezmişsin:rendeer:Sivasta nete girebilecek misin peki?bayram iyiydi sahin ilk gün taskopru 2.gün daday şimdide safranboludan geldimnese artık son günlerim okul açılıyo :salut:
girerimde foruma her zaman bakamamale:
:cherry::cherry: Abla valla disko açtıracağını bilsem Ankara'daki milletvekili akrabalarımdan rica eder senin orada kadrolu olmanı sağlardım:queen::queen:
anam ettiği lafa bak; bedduanın alası bööle olsa gerek:farao:
milletvekili akrabalarıma söylüyorum seni orada kadrolu yapsınnlar :rendeer::cat::rendeer: