[Kastamonu - MT]

hani herkez nerde :silent:
emre mesajları 2 mesajı üstüste yazma depiştir ekleme yap :cat:

bütün hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım:rendeer:

bütün hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım:rendeer:
Çok teşekkürler size de hayırlı bayramlar :rendeer: Sizi de aramızda görmke isteriz :)

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun arkadaşlar.

Vayyy kimler buradaymış.Göktay abim hayırlı bayramlar sanada :rendeer:
Özlettin be abi kendini:)

Canım memleketim; Hayırlı bayramlar diliyorum hepinize :)
Kazasız belasız bol km li dipgazlı günler :mrgreen:

Son düzenleme:
olley be bayram da bitti sonunda;hiç bi tükkan açık diil;mahrumiyet bölgesi resmen:farao:

ya kış da geliyo;tek eğlencemiz motor keyfi de rafa kalkıyo - Kastamonu'ya kışın bi disco şart ya:bounce:

çok ütopik geliyo kulağa ama burda kalıcı olsaydım açtırana kadar elimden geleni ardıma koymazdım herhalde ::pulp::

olley be bayram da bitti sonunda;hiç bi tükkan açık diil;mahrumiyet bölgesi resmen:farao:

ya kış da geliyo;tek eğlencemiz motor keyfi de rafa kalkıyo - Kastamonu'ya kışın bi disco şart ya:bounce:

çok ütopik geliyo kulağa ama burda kalıcı olsaydım açtırana kadar elimden geleni ardıma koymazdım herhalde ::pulp::
:cherry::cherry: Abla valla disko açtıracağını bilsem Ankara'daki milletvekili akrabalarımdan rica eder senin orada kadrolu olmanı sağlardım:queen::queen:
bayram iyiydi sahin ilk gün taskopru 2.gün daday şimdide safranboludan geldim:) nese artık son günlerim okul açılıyo :salut:
iyi gezmişsin:rendeer:Sivasta nete girebilecek misin peki?

iyi gezmişsin:rendeer:Sivasta nete girebilecek misin peki?[/QUOTE]

girerimde foruma her zaman bakamam :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar