İyiyim Şahinim sen nasılsın.:rendeer:Nasılsın abi?
tesekkurler allahıma skur ıyıyım b dreksıon sınavını kazanamasamdahaftaya allah kerım ıstanbulmu buyuk benmı buyugum görcezzzzzz:cat::queen:
benım ehlıyet hıkaye oldu ben a2 yı kazandım B DİREKSION SINAVINDAN TOSLADIM haftaya gene sınav var dua edın kazanayım ıkı ehlıyetı beraber cıkartcem onu beklıyom :salut:
insallah saolasın acemılık ıste hayırlısı olsun saglık olsun ehlıyet hakkımızzzzz sökke söke alırızzİyiyim Şahinim sen nasılsın.:rendeer:
Hayırlısı olsun bir dahaki sefer halledersin.:cat:
:rendeer::rendeer:korkuttamı securityhem hemso hem meslektaş guzel oldu bu
ortada kusur yok cnım ne kusuru
no problem
keske motorlarımısda aynı olsaydı:mrgreen:
İyidir Kokut abim nasıl olsun yeni geldim okuldan birazdan kaçacam...:rendeer:İyiyim Şahinim sen nasılsın.:rendeer:
Hayırlısı olsun bir dahaki sefer halledersin.:cat:
:rendeer::rendeer:
Allah büyük olur mu olur yakında :mrgreen:
İyidir Kokut abim nasıl olsun yeni geldim okuldan birazdan kaçacam...:rendeer:
Kolay gelsin bu arada iştesin dimi?
valla super olur azına saglık :queen::rendeer::rendeer:
Allah büyük olur mu olur yakında :mrgreen:
İşteyim uğraşıyorum.
Vay güvenliklerimizde var ha yanlızlık çekmem artık Ha birde Zelişim var güvenlik... Ha bu arada Security te neymiş.:mrgreen:
valla super olur azına saglık :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------
operatör doktor gibi securityzuhaha:mrgreen: her meslek kutsaldır ben espri yapıyordum sadece :rendeer:
reklam olmasın pm atıym duÇalıştığın güvenlik şirketinin adı ne.
valla super olur azına saglık :queen:
Beraber gazlarız Hasan Abi :queen:
İyi bakın kendinize Korkut Abi; Hasan Abi...:rendeer:
Ellerinizden öpüyorum :rendeer:
saolasın ıyı bak kendıne bizzzzzzzzzzde yanaklarından öbüyosBeraber gazlarız Hasan Abi :queen:
İyi bakın kendinize Korkut Abi; Hasan Abi...:rendeer:
Ellerinizden öpüyorum :rendeer:
:queen::queen:max hızımız ne olacak abi :queen::queen:saolasın ıyı bak kendıne bizzzzzzzzzzde yanaklarından öbüyosinşallah gazlarız tabi :cat:
Nereye len.
Kardeşim Şahin gittinmi.
Geldim Korkut abi mgeldim :rendeer:
Öğrenci modunda girince böyle oldu kaçak durumundayım bu aralar:rendeer:
Bir şey mi diyecektin abim benim:rendeer:
Hoş geldin.:rendeer:
Hoşbuldum abi:rendeer::rendeer:
Okuldamıydın.
Abi öğlen buraya yazdığım zaman yeni geliştim.Sonra da kitap vs. karıştırdım biraz:rendeer:
Senin iş ne zaman bitiyor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 PM ----------
Korkut abim ben yemek hazırlayacam görüşürüz sonra![]()