Kasktaki Kamera ~

Kaska kamera takmak kanunen serbest midir? Yani izinsiz olarak görüntü alıyorsun , iyice taşlamasınlar bizi. Hem motorcu hem sapık diye.. :queen: :santa:

Yasal olarak suç degil fakat çekilmesi yasak yerlerde suç olarak geçiyor askeriyeler vb yerlerde yasak diye biliyorum

Motosikleti
BWS 100
değildir heralde.
O kadar taktık geziyoruz. Laf eden olmadı.
Laf atan halk dışında. "çekiyor mu birader. ıhığığığığı" gibi.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Normalde halka açık alanlarda kayıt suç değildir, ama 'normalde'; burası Türkiye. Yanılmıyorsam bizim hukukumuzda altı çok dolu bir konu değil bu.

Kaska kamera takmak kanunen serbest midir? Yani izinsiz olarak görüntü alıyorsun , iyice taşlamasınlar bizi. Hem motorcu hem sapık diye.. :queen: :santa:

Ben yazıyı okuyamadım. Bir müslüman bana Whatsapp'dan sesli mesaj şeklinde yollayabilir mi? Allah şimdiden bu yardımseverden razı olsun. Amin.

yasal olarak hem suç hem değil.suç kişileri çekip rencide edecek şekilde yayınlamanız izinsiz paylaşmanız.suç değil yol kayır kameraları artık araçlarda standart hale gelmek üzere hukukçular ve hükümetin bu yönde çalışması var ve yakında tüm araçlarda zorunlu olacak.ambulanslarda zorunlu ve polislerde ama polisler bunu araç olarak değil üst kamerası olarak kullanıyor.yani işin özü yalnız yolu çekerseniz sorun yaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar