Kasko Teklifleri

Merhabalar.
2024 model R25 motosikletim var. Aralık ayında sıfır km olarak almıştım. Ehliyetim olmadığı için hep otoparkta duruyordu şuan 20km'de. Zaten kullanmıyorum diye kasko yaptırmamıştım fakat bu hafta ehliyetimi aldım ve motoru kullanmaya başlayacağım için kasko da yaptırayım dedim. Birçok yeri araştırdım, çevremdeki kişilere de sordurttum fakat Allianz dışında hiçbir yerden kasko teklifi alamadım. Birkaç yer motorun değeri düşük olduğu için teklif verilmiyor dedi. Benim merak ettiğim daha düşük değerdeki motorlara veya scooterlara nasıl kasko yapılıyor? İllaki Allianz'a yaptırmak zorunda mıyım yoksa bir önerisi olan var mı?

Bu arada Allianz sadece motor kapalı bir yerde ve kilitleri üstündeyse kasko kapsamına alıyor. Bu bana saçma geldi. Evimin önünde bir yere zincirlediysem ve çalınırsa ödeme alamıyorum yani. Ne yapacağımı bilemedim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu arada Allianz sadece motor kapalı bir yerde ve kilitleri üstündeyse kasko kapsamına alıyor. Bu bana saçma geldi. Evimin önünde bir yere zincirlediysem ve çalınırsa ödeme alamıyorum yani. Ne yapacağımı bilemedim.
ödeme almıyor değilsin direkt sana kasko yapmıyorlar

Sigorta acentalarına sor onlar bulurlar kasko yaptıracak şirketi.

Birde dikkat et her risk için ayrı ücret alıyorlar, bazısı ucuz olsun diye bir çok riski çıkarıyor.

Mesela evin önünde park halindeyken biri çarpsın bunu karşılamıyor, sadece sürüş anında ki kazaları karşılıyor veya biri gelip kundaklasın onu da karşılamıyor gibi bir çok riski çıkarıyorlar bunlara dikkat et.

Bence her riski karşılayan kasko yaptır. Başına bir iş geldiğinde bu poliçe bunu karşılamıyor deyip işin içinden çıkıyıyorlar.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
MRT veya Şair Sigorta'yı Google'dan aratın. Yakın fiyat vereceklerdir. İkisi de motosiklete özel en iyi fiyatları vereceklerdir. İlk kez motosiklet kaskosu yaptırdığınız için poliçe yüksek çıkacaktır. Hasarsızlıkla birlikte yenileme ücretleri düşer. Bunlarda kapalı alan, kilit vs şartı aranmaz. Anahtar üstünde çaldırmadıkça sorun yok. Onda bile belli bir muafiyet sonrası paranızı öderler. Özellikle dikkat edeceğin İMM (İhtiyari Mali Mesuliyet) değeri yüksek olsun. En az 2 milyon. Yoksa karşı tarafa vereceğin zararlarda başın ağrır. Poliçe değerini biraz yükseltecek ama kesinlikle kaçınma.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MRT veya Şair Sigorta'yı Google'dan aratın. Yakın fiyat vereceklerdir. İkisi de motosiklete özel en iyi fiyatları vereceklerdir. İlk kez motosiklet kaskosu yaptırdığınız için poliçe yüksek çıkacaktır. Hasarsızlıkla birlikte yenileme ücretleri düşer. Bunlarda kapalı alan, kilit vs şartı aranmaz. Anahtar üstünde çaldırmadıkça sorun yok. Onda bile belli bir muafiyet sonrası paranızı öderler. Özellikle dikkat edeceğin İMM (İhtiyari Mali Mesuliyet) değeri yüksek olsun. En az 2 milyon. Yoksa karşı tarafa vereceğin zararlarda başın ağrır. Poliçe değerini biraz yükseltecek ama kesinlikle kaçınma.

şair biraz vukuatlı bir acente. geçmişte bazı üçkağıtçıklıkları olmuştur ki bundan bende etkilendim zamanında. MRT iyidir.

bende aynı durumdayım, motoru aldığımda sigorta şikretlerine motor bilgileri verdiğim halde hiç teklif alamadım, trafik sigortası var diye mi teklif apılmıyor anlamadım ?

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ben de yıllardır MRT Sigorta'dan yaptırıyorum memnunum.
Kapalı garaj ve kilit şartı aranmaksızın en uygun fiyatlı teklifleri hep onlardan aldım.

Motosikleti
Sigorta primi belirlenirken çok fazla faktör var yüksek veya değil bir yorum yapamam.
Ancak MRT Sigorta'dan da bir teklif almanızı öneririm. Allianz, Anadolu gibi firmalar çoğunlukla motosiklet kaskosu yapmak istemedikleri için yüksek teklif gönderiyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sigorta primi belirlenirken çok fazla faktör var yüksek veya değil bir yorum yapamam.
Ancak MRT Sigorta'dan da bir teklif almanızı öneririm. Allianz, Anadolu gibi firmalar çoğunlukla motosiklet kaskosu yapmak istemedikleri için yüksek teklif gönderiyorlar.
bana anadolu sigorta 11.500 teklif etti. full kasko.

elit bir sürücü olduğumu anladılar risksiz goruyorlar beni..ama hala dusunuyorummmmm.

Motosikleti
bana anadolu sigorta 11.500 teklif etti. full kasko.

elit bir sürücü olduğumu anladılar risksiz goruyorlar beni..ama hala dusunuyorummmmm.
Fiyat iyi gibi görünüyor. Eğer poliçede kapalı garaj ve kilit şartı yazmıyorsa düşünülebilir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar