Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

shoenin dediğim modeli o kadar değil fiyat almak istersen sana yardımcı olurum:cat: ama sadece siyah vizör 75 euro die biliyorum:pr: tnt800 arkadaşımda var gayet memnun buğu sorunu yok düşük süratlarde bile olsa:cat: havalandırması çok iyi yardımcı olmamı istersen özelden msg atabilirsin:cat:

345

shoenin dediğim modeli o kadar değil fiyat almak istersen sana yardımcı olurum:cat: ama sadece siyah vizör 75 euro die biliyorum:pr: tnt800 arkadaşımda var gayet memnun buğu sorunu yok düşük süratlarde bile olsa:cat: havalandırması çok iyi yardımcı olmamı istersen özelden msg atabilirsin:cat:

teşekkürler marushin veya lazer şu an bunların üstünde duruyorum ama akşam bi shoei yide inceleyeyim msj laşırız:cat:

Marushin ceneden acılır ve kapalı kask var. Ceneden acılırın camında ufak bir sorun vardı Tekayda Eray bey ve Kızıltoprak korlas seferber oldu. Sorunu kaskı getir cözeriz diye arayıp haber verdiler. Motosiklet ortamında bu tür ilgilere hasret kaldık. Güzel kasklar 400-ve 777 modelinden var. :cat:

Bugun Tekaya gittim. Kaskı tekrar incelediler. Kaskımı yenisi ile değiştirip
birde kılıf hediye edip cay ismarlayıp yolcu ettiler.

İyi makına veya iyi ürün yoktur. İyi ditiiübütör ve iyi servis vardır.::biggrinn::biggrinn::biggrinn

www.tekaymoto.com

bir yazlık nolan kaskım,üç adet 25 milyonluk kkaskım var.bıktım cam kalitesizliğinden.burası ege kışın bile yazlık kask yetiyor,arkadaşlar.

Schuberth leri tavsiye ederim.. Hem cam kalitesi, hem rüzgar geçirmemesi açısından çok iyi. Yegane eksisi fiyatı :(

arkadaşlar benim yeni kaskım da Lazer vertigo dragon :) yaLNız bunlarda da cam sorunu war sanıyorum :) ama çok rahat diyebilirim :) ses açısından Çok iyi :)

İki adet GREX kaskım var biri yazlık chopper için diğeri kapalı hem chopper hemde enduro için,kapalıyı geçen sene bizzat test ettim 70 km ile arabaya girmiştim kafamın üstüne düşmedim ama çarpma esnasında başımı yere vurdum küçük bir çizik var.Kalite onaylı yani

sharmı yoksa lazermi tavsiyeniz nedir ? en kısa sürede alacagım ltfn yardım

bugün öglenden sonra kaçıp sirkeciye gittim.motorcuların yanına:)
baktıgım kasklar lazerle dhartı shark ı satan abi dediki ufak tefek defolu olanlar var onları ucuza veririz dedi hangi markayı anlam diye kararsız kaldım tavsiyenizi yazarsanız sevinirim
lazer

sharkın resmini bulamadım ama bu lonuda aydınlatıranız bide mont konusunda çok çok memnun olurum çünkü cumartesi gnü almayı düşünüyorum:cat:

Son düzenleme:
bende lazer VERTİGO SAMURAİ var.. cok memnunum.. tavsiye ederim.. buğu kesinlikle yapmıyor.cok iyi havalandırma sistemi var.. Ayrıca cok da güzel renk ve desenleri var.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben shark kullanıorum aşşırı memnunum cokta raha bnm 2. kazamı okuduysan bnm canımı o kurtardı we basımda en ufak bı agrı bıle olmamıstı kaldırıma gırmstm kafamla

S800%20Majesty%20rot.jpg

s500_alpha.jpg

defolu kask alınmamalı bence
ben lazer vertigo race replica kullanıyorum
bugu sorunu var ama ek camla rahatça çözülebiliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
pınar abla lazer kullanmadım ama shark asırı harıka bı kask bnce cok cok cok saglam ole bı kazada sadece ufak teefek cızıkler olustu kırılma bıle olmadı bıtek wızor cktı oda cıktı kırılmadı

defolu kask alınmamalı bence
ben lazer vertigo race replica kullanıyorum
bugu sorunu var ama ek camla rahatça çözülebiliyor

bencede kesinlikle defolu kask alınmamalı. bırak defoyu, kasklara yapıştırılan sticker'ları bile tavsiye etmiolar.
lazer'in test sonuçlarının shark'a göre daha iyi olduğunu söylemişlerdi, ben kendi kaskımı alırken.
bendede lazer vertigo var, ve buğu sorunu yaşanıyor. ek cam'ın fiyatı 35 ytl kadar. bütçe açısındanda uygun bir kask lazer.fuar'da da uygun fiyata mutlaka kasklar olacaktır.o zaman daha kaliteli bişide alırsın belki :wiinkk:

defolu dedigim kasklarda ufak tefek çizikler vamış bide boyası kalkmış biraz
yorumlardan anladıgıma göre ikiside saglam kask fakar lazer vertigonun bugu sorunu var peki shark bugu yapmıyormu?
mart ayındaki fuarı beklersem kask,mont,eldiven v.s ekipmanlar piyasadaki degerinin dahamı altında alırım?
mont olarak nasıl bir ürün önerirsiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
genç kaptan walla bugu onleyıcı spreylerde war onlardan alıp sıkarsan hc bı kaskta sorun olamz

genç_kaptan bnm kask bu... SHARK

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar