Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı siyahı al daha çok dikkat çekersin trafikte.Gri motoruda açar.:cat:

Boşver airoh u shoei kaskın kralını çinliler yapıyor :p Al birtane çin malı kask kafan rahat etsin :p :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tabiki Airoh tek geçerim.

ressam 01 kardeşim şöyle düşün;bizler beğenip aldığımız kaskları kullanıyoruz,ve bundan memnunsak sorana hemen al çok iyi başka düşünme diyoruz.yani birkaç değişik kaskı uzun süre kullanıpta şu daha iyi bu daha iyi diyemiyoruz.bence sen şöyle sorsan arkadaşlara kullandıgınız kaskın markası,kullanışlı ve kullanışsız yanları neler,bu şekil bir araştırmayla daha doğruyu bulursun sanırım.mesela çeneden açılır demişsin,kullanan bi kaç arkadaşım yüksek hızda problem oldugunu söylemişti,eyer şehir içi yada yüksek hızlara çıkmadan arada arkandaki kişiylede sohbet ederek zevk gezileri yapacağım diyorsan çeneden açılır bak,ama yok hızı seviyorum,ve daha güvenli olsun diyorsan tam kapalıdan şaşma.
marka olarak ben kendi kullandıgımı tavsiye ederim,başkası dahamı iyidir bilemiyorum .
nolan

haklısın dostum senin dedigin şekilde yazsak daha iyi olacaktı...teşekkürler.

Dostum bana sorarsan markadan önce hangi tip kask alacağına karar versen daha iyi olur.Flip-Up kasklar çene kısmından açılabilir.Yazın ve düşük hızlı şehir içi kullanımlarında çene kısmı açılarak daha fazla havalandırma sağlar.Başka hiç bir güzel tarafı yok.Mekanizma sistemi darbe sırasında açılabilir.Yapıları gereği daha ağırdırlar ve genelde gürültüyü çok fazla hissettirirler.Full Face kasklar ise en güvenli olanlarıdır.Ses yalıtımları en iyidir ve hafiftirler.Sehir içi ve sıcak hava kullanımlarında rahatsız edebilirler.Bana sorarsan canını severssen full face tipi bir kask al da ne alırsan al.
karar vermiştim zaten yazdıgım gibi ceneden acılır içten vizörlü.:rendeer: yinede verdigin güzel bilgiler için teşekkür ediyorum saygılar

Boşver airoh u shoei kaskın kralını çinliler yapıyor :p Al birtane çin malı kask kafan rahat etsin :p :rendeer:

gökan senden böyle bir cevap ne zaman gelecek diye bekliyordum:mrgreen::queen::p:cherry::rendeer:

diğer arkadaşlar sizlerede tesekkür ediyorum ben bukadar araştırmanın sanunda sanırım airoh alacagım o daha iyi gibi. ama halaaaa kararsızım yafff:mrgreen: cok araştırmamakmı lazımmıs nee:p

Son düzenleme:
anlıyorum nolan tabiki daha iyidir fakat ben içten vizörlü istiyorum nolanda da içten vizörlü olan yok

345

Marushin-Lazer kask tavsiyeleriniz

Arkadaşlar yeni bi kask almak istiyorum marushin ve lazer arasında kararsızım.Feyizoğlundan baktığım modeller şöyle:Marushin samura 352 ytl,marushin tnt800 405 ytl,marushin mikuma 263 ytl,lazer vertigo 238 ytl.fiyat olarak lazer ucuz ama buhar camı ile beraber fiyatı artıyor ama marushinde bu cam standart.Bulunduğum yerde satıcıları olmadığı için internet vasıtasıyla sadece resimlerine göre alacağım.Kullanan yada bu kaskları inceleyen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Şu anda Airoh ve sark s500 air kullanıyorum.Shark çok konforlu sessiz bi kask airoh nispeten ucuz çok gürültülü ve konforsuz.Yeni alacağım kaskta artçımla kask kavgası yapmak istemiyorum marushin mi lazer mi hangisi shark a rakip olabilir yada üstündür?Hangisini gönül rahatlığıyla alabilirim?Başka kask önermeyin feyizoğlundan alışveriş yapıyorum ve orada tip,desen olarak beğendiğim kasklar bunlar şimdiden teşekkür ederim...

Ben lazer dragon kullanıyorum. Vertigo modeli.. Mat olanını aldım, parlak modeller hoşuma gitmedi.. Memnunum kaskımdan, buğu sorunum da yok... Tavsiye ederim...

tubpm6.jpg

bende senin gibi marushin araştırıyorum . marushin oldukça kaliteli birkaç kullanan arkadaşım var çok memnunlar

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Ben lazer dragon kullanıyorum. Vertigo modeli.. Mat olanını aldım, parlak modeller hoşuma gitmedi.. Memnunum kaskımdan, buğu sorunum da yok... Tavsiye ederim...

tubpm6.jpg

aynı kasktan bende kullanıyorum, gayet memnunum
buğu camı ile fiyatı artıyor demişsin ama ne kadar artacak ki
buğu camı zaten 34 ytl

345

aynı kasktan bende kullanıyorum, gayet memnunum
buğu camı ile fiyatı artıyor demişsin ama ne kadar artacak ki
buğu camı zaten 34 ytl

Buhar camıyla 272 oluyor ve marushinin listemdeki en ucuz kaskını geçiyor bu anlamda fiyatı artıyor demek istemiştim.

Tubiş bende pek sevmem aslında parlak kaskları shark ı bile mat siyah aldım.Lazer alırsam mutlaka oda siyah ve türevleri olur.Ama marushin dede samura varki bide siyah vizör taktınmı çok şık duruyor:bounce:Çok kararsızım arkadaşlar ya görmeden almak çok zor:silent:Lazer Kaskın içi nasıl astarı filan kalın mı konforu yanak sarışı nasıl birazdaha bilgi verirmisiniz...

bence marushin tnt800 al derim kullananlar çok memnun:cat: bu arada shoei nin raid modellerinede bakabilirsin bende dediğim modelden var memnunum

marushin..

bir kere al tam al
kaliteli güzel logosu da güzel,
bambaşka bişey

Tubiş bende pek sevmem aslında parlak kaskları shark ı bile mat siyah aldım.Lazer alırsam mutlaka oda siyah ve türevleri olur.Ama marushin dede samura varki bide siyah vizör taktınmı çok şık duruyor:bounce:Çok kararsızım arkadaşlar ya görmeden almak çok zor:silent:Lazer Kaskın içi nasıl astarı filan kalın mı konforu yanak sarışı nasıl birazdaha bilgi verirmisiniz...

Marushin kullanmadım bilemiyorum nasıldır o yüzden illa da Lazer al demiyorum, sadece kendi kaskım olduğu için onun hakkında bilgilendirmeye çalışıyorum.. Görmeden almamanı isterdim aslında. Olmazsa büyük-küçük gelirse vs zor olur senin için.. Yanak sarışı iyi, şöyle anlatayim, yanağım kaşınıyo elim sığmıyo.... :p :mrgreen: Rahat yani kaskım... :rendeer: Hee bi de şu var, memnun kalmazsın falan, kaskı kafam da kırarsın mazallah istemem.. :mrgreen:

Marushin ceneden acılır ve kapalı kask var. Ceneden acılırın camında ufak bir sorun vardı Tekayda Eray bey ve Kızıltoprak korlas seferber oldu. Sorunu kaskı getir cözeriz diye arayıp haber verdiler. Motosiklet ortamında bu tür ilgilere hasret kaldık. Güzel kasklar 400-ve 777 modelinden var. :cat:

345

bence marushin tnt800 al derim kullananlar çok memnun:cat: bu arada shoei nin raid modellerinede bakabilirsin bende dediğim modelden var memnunum

shoei güzel kask mutlaka ama siyah vizörüyle beraber 700 ytl yi buluyor beni aşar biraz.tnt800 varmı etrafında kullanan kendi kaskınla kıyaslayabilirmisin?

Marushin kullanmadım bilemiyorum nasıldır o yüzden illa da Lazer al demiyorum, sadece kendi kaskım olduğu için onun hakkında bilgilendirmeye çalışıyorum.. Görmeden almamanı isterdim aslında. Olmazsa büyük-küçük gelirse vs zor olur senin için.. Yanak sarışı iyi, şöyle anlatayim, yanağım kaşınıyo elim sığmıyo.... :p :mrgreen: Rahat yani kaskım... :rendeer: Hee bi de şu var, memnun kalmazsın falan, kaskı kafam da kırarsın mazallah istemem.. :mrgreen:

Başka çarem yok ya bodrumda her model bulunmuyor en yakın izmir yada Marmarise gitmem gerek buda zor şu aralar.Feyizoğlunun hizmetine güveniyorum büyük yada küçük gelmelerde gereken ilgiyi gösterirler heralde:silent:Memnun kalmak biraz beklentiyle ilgili galiba benim 150 ytl verip aldığım airoh dan çok memnun olan var ama ben 20 ytl ye safabed alsam daha iyi diyorum:queen:Öte yandan sharkı da hiç denemeden almanyadan akrabalara aldırdım sanki benim için yapılmış gibi cuk diye oturdu(Tabi bu airoh dan sonra böyle gelmiş olabilir )Memnun kalmazsam niye kafanda kırayım gönderirim sana al memnunsun madem 2. de benden olsun derim:queen::cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar