Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

hayırlı olsun..
moralini bozmam umarım ama..
içindeki süngerler cabuk eriyor ve kafaya büyük gelmeye başlıyor..
ben 6 hafta önce almıştım kafama zor oluyordu şimdi kafam içinde dönüyor..
bilgin olsun..:)

zed

hayırlı olsun 1 ay kadar önce bende aynı modelin değişik şekillisini aldım kaskın herşeyi çok güzelde camı çok çabuk buğulanıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi bir kask ,,lazer kullanmıştım memnun kaldım...Sıhhatle,, can sağlığyla kazasız kullan.......................

hayırlı olsun dostum güzel kask... umarım sağlamlığını kontrol etmek zorunda kalmazsın :cat:

saolun arkadaşlar
@koyulacivert umarım sağlamdır kontrol etmeyiz:queen: allah kimseye göztermesin.. kontrol etmek

@vedat kaya
Hocam kafan kaskın içinde dönüyorsa o kaskı biran önce değiştirmeni tavsiye ederim.Mazallah boyun kırılmasına falan neden olabilir.:pale:

@bathu
Güle güle kullan dostum , umarım sağlamlığı test etmek zorunda kalmazsın.Geçenlerde ben test ettim lazer fiyatına göre gayet kaliteli bir kask.

Bunu da genele yazayım.Lazer marka kaskları AGV üretiyor galiba.Ben kaskın içinde bir yerlerde Agv yazısı görmüştüm acaba agv nin fason üretimi falan mı? bilgisi olan var mı?

@tronic ben kaska baktım ama AGV yazısını göremedim hocam
ama fason değildir heralde sağlamlık testlerinde kaliteli kasklara
kafatutduğuna göre fason değildir

Güzel kaskmış dostum :cat: Umarım hiç yere değmez...

@myheart dostum kenarında E6 yazıyor o ne anlam geliyor ben bilmiyorum
160 ytl olanlar da vardı ben bunu beğendim 160 ytl olan modeller LAZER (Devil-Speeddog-Bullet-Bone Collector) olanları denedim ama ben bunu beğendim

SAOLUN ARKADAŞLAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
HEM SİZEDE FİKİR VERMEK AÇISINDAN :wiinkk:

Bathu ordaki E6 Yazısı Vizörün Kalitesini Belirtiyo bİLDİGİM kADARIYLA... Bende Cox mono - k var ondaki E3 Kalite. Bunların Kalitesi E12 Den Başlayım E1 e Kadar Sağlamlık , cizilmezlik vb özellekileri Taşıyor.. E1 En Kalitelisi Oluyor. Kask Alırken Aklınızda Bulunması Açısından Faydalı Bir Bilgi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim kaskın aynısı ama benimkinde kırmızı renk ağırlıklı yani üç kuruş fazla olsun kırmızısından olsun :)

@tronic ben kaska baktım ama AGV yazısını göremedim hocam
ama fason değildir heralde sağlamlık testlerinde kaliteli kasklara
kafatutduğuna göre fason değildir

@bathu
Hocam fason olması kalitesiz olması anlamına gelmiyor , Agv gibi ünlü bir kask üreticisinin üretmiş olabileceğini söyledim ben .Eğer lazer kaskları agv üretiyorsa zaten agv nin belli kalite standartları vardır kendilerine ait.Bu yüzden de fiyatına göre çok kalite bir kask olduğunu düşünüyorum.Lazer bende de var ve kaliteli bizzat test ettim onayladım.:p

valla hocam Cox Trip bugun elime ulasdi daha deniyemedim.. ama su guneslik olayini mukemmel yapmislar gozluk takmaya gerek yok ve ureticiside CABERG bana neden aldin dersen Myheart ın Cox-MonoK kaski ile pis bi dusus yasadim sadece boyun agrici sektim oda kask biraz buyuk geliyordu. Kalitesine birazda o dususten sonra onem verdim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu kasktan BBRR(barış abi) almıştı zannedersem kendisi marmaris-istanbul arası gidip geldi kask konusunda bir şikayeti olduğunu sanmıyorum.mutlaka buraya birşeyler yazıcaktır.
ben airoh sv-55 kullanıyorum onunda içinde güneş gözlüğü var onu da araştırabilirsin

bende diablo sunu kullanıyorum çok ii kask.bulamayanlar özelden msj atsın tel vereyimavcılarda satılıyor ve acaip uygun fiyatlar.bende denk gele buldum bi alakam yok satanlarla.

yardımcı olmak isterdim fakat bi insanın kasklarla ilqili hiç mi bilgisi olmaz.. çalışmadığım yerden geldi soru :)

Kask, Mont vb. alacam lütfen yardımcı olun???

Arkadaşlar bi sitede revitin motorsiklet aksesuarlarını gördüm ve begendim
fakat bu paraya degermi veya hangisini almam daha iyi olur yada hangi markayı diye size sormak istedim
karar weremediklerimden biride kask
yardımcı olursanız sewinirim...

43901blhm1.jpg

389 Ytl yukardaki resim
43907bl487ytlzd9.jpg

487 Ytl yukardaki resim
44092alej4.jpg

116 ytl yukardaki resim
46636alnw5.jpg

243 ytl yukardaki resim
lazervertigoviperkask26hh6.jpg

263 Ytl yukardaki resim
lazerlz6bulletkask175ytmp0.jpg

175 Ytl yukardaki
lazervertigodragonkask2kv0.jpg

263 ytl yukardaki
44105alhx8.jpg

214 ytl yukardaki
44091alxq1.jpg

526 ytl yukardaki ama bu kadarınada gerek yoq sanırım
44202aldj4.jpg

146 Ytl yukardaki

sizin bildiğiniz ve hosunuza giden markalar warsa lütfen yazmaktan cekinmeyin:)
simdiden yorumlarınız için teşekkürler

ben revit devil mont kullaniyorum, öneririm güzel bir mont. çok çok kaliteli oduğunu düşünmüyorum ama dizayn ve ufak detaylara Revit!'in vermiş olduğu önem çok bariz, ben bu yüzden tercih ettim.

eldiven olarak ben bu gösterdiginle(ilk eldiven) Clover in benzer bir eldiveni arasinda kararsiz kalmişim, Clover i seçtim sen de bir göz atabilirsin istersen clover a sanki daha kaliteli gözüktü bana ve elime daha iyi uydu.

eldeiven senın gosterdigin bi ara cok polemik yaratmıstı 1 kullanmada yırtılma fabrıkasyon bi hataymıs sanırım.. Bi ara tartısılmıstı.. Sen clover falan al istersen

Ben montu da eldiveni de revit marka kullanıyorum. İkisinden de bi şikayetim olmadı henüz. Hatta eldiven senin resmini koyduğun eldivenin aynısı 116 ytl olan. Bana sorarsan kaskını daha kaliteli seç, shoei veya arai alabilirsin. Şİmdi diceksin ki çok pahalı, eldiven veya montta kalite aman aman fark ettirmez, ama kask öyle değil. Ben paraya kıyıp shoei kask aldım, güvenilirliği ve kalitesi tartışılmaz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar