Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Teşekkürler Önerin için Arthas
Bide o dediğin kasklara bakıyım bari şimdi:cat:
Fakat ayakkabıda karar weremedim sence onada parayı kıymama gerek warmı ???

gdm

bende 2. resimdeki mont var memnunluk ha konforu dersenki bomba ,cok rahatim ama uzerindeki korumalar knox marka ve ce onayli ,, sanirim kaliteli !!, dainese(pahalidir kendileri) bakabilirsen ona bak derim ama 500 ytl verdigimiz su montta ne kusur olabilirki ?
-o bir RE-VIT :)

(bu retorik bi soru ;cevap beklenmeyen )

Richa Nasa eldiveni şiddetle tavsiye ederim... 50€...

Benim kask da Nolan N84 Tiger... 220€

n8356ad8.jpg

Kabuto kardeşim fiyatları resimlerin altında yazıor dikkatli baksaydın gorurdun
ayrıca almak istiyorsan feyizoglu.com da bulabilirsin:) :) :)

Bence botları da iyi al. Benim bi önceki motorum honda shadow du, ona göre bi bot almıştım, tam korumalı goretex, fakat şu anda pişmanım, o botları almamış olsaydım şimdi sidi vertigo corsair alıcaktım.Yani ekipmanları alırken iyi düşünmek ve 5-6 seneliğine alındığını hatırlamak lazım. Ben şimdiki botları en az 3-4 sene daha giyerim, sidi vertigo yu daha alamıcam yani. Motoru ilerde büyütürüm ve 600 cc ye geçerim diyosan kaliteli bi bot al, sonra ha deyince değiştirilmiyor çünkü, atsan atılmaz satsan satılmaz sapasağlam botlar. Kask işini iyi düşün dostum, kask çok önemli, kask alırken paraya acımayalım arkadaşlar.

ARTHAS
Görüşlerin ve önerilerin için saol
Kask için söylediğinde doğru aslında aklımı çeldin ama kaskada o kadar para wermeye kıyamıyom 800 -1000ytl
ama 500 -600 e felan shoei'nin kaskları war ondan alıyım bari

bnde revit monza kullanıyorum çok çok memnunum ayrıca bot olarak oxstar çok hesaplı ve kullanışlı bir italyan markası..

esattuncer; dostum sana özelden mesaj attım kaskla ilgili, oraya bi sor istersen kampanya vardı shoei kasklarda.

Toplantıya gel, yardımcı oluruz. Tanıdıklarımız var :cat: Değişik marka ve modeller de var. Özellikle Rev'it yazlık eldivene aldanma pek. Detayını toplantıda alırsın :)

ARTHAS
Görüşlerin ve önerilerin için saol
Kask için söylediğinde doğru aslında aklımı çeldin ama kaskada o kadar para wermeye kıyamıyom 800 -1000ytl
ama 500 -600 e felan shoei'nin kaskları war ondan alıyım bari

800-1000 ytl gereksiz bir miktar... Shoei de bence çok pahalı. Ayrıca kask alırken dikkat etmen gereken en önemli şeylerden biri: buğu vizörü takılabilir olmalıdır!!!

Toplantıya gel, yardımcı oluruz. Tanıdıklarımız var :cat: Değişik marka ve modeller de var. Özellikle Rev'it yazlık eldivene aldanma pek. Detayını toplantıda alırsın :)

Yardımın için teşekkürler ama ben suanda konyadayım hafta sonu gelcem fakat motorum konyada onu getiremiycem inş daha sonra havalar ısınınca konyadan ankaraya motorumla gelmeyi düşünüom
hafta sonundan sonraki toplantıların hepsine gelirim %99.999 ihtimalle
:) :) :) :) :) :) :)

Motorsuz gelsen de olur. Sana tavsiye edeceğim ürünler olur. Gidip bakarsın, paranı bunlara harcama boşa :)

Gen marka kask kullanan varmı

Arkadaşlar nasıldır bu kasklar Karamanlarda sordugum Gen'e 100 ytl dedi satıcı ama acıkcası pek hoşuma gitmedi 100 ytl etmez gibime geldi.Bana 100 - 150 ytl arası bi kask önerebilirmisiniz ?

100 milyon verdikten sonra nolan yada lazer marka kask alabilrsiniz.

max marka çeneden açılır kask kullanıyorum 100ytl almıştım vizörü iyi, ağırlığı 1720 gr civarıydı... (gen marka yı bilmiyorum)

gen güzel kasklardan bence.kalıbı gerçekten güzel.full face ise ama.
desenli ise ufak bi pazarlıkla 80ne filan alabilirsin.desensizse 75e bırakması lazım.
sen git bence iyi bir pazarlık ya kask fena değil.ama 100 kesinlikle verme..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar