selam arkadaşlar,
kask çok önemli tabi, iyisini almak lazım. tabi biraz da pahalı oluyor iyisi. bu düşüncelerle ve belirli bir bütçeyle aldığım ilk kaskımı dün gece itibariyle çaldırmış bulunuyorum: parkorman'daki whitesnake konserinde. görevlilerin yönlendirmesiyle birçok motosikletin bulunduğu yere parkettim motorumu. konsere girmek üzere diğerlerinin yaptığı gibi ben de çekinerek de olsa kaskımı ve montumu lastik filenin altında bıraktım. dönüşte benim kaskımın çalındığını gördüm. benimle birlikte bir başkasının da kaskı çalınmıştı, hem de kapalı çantanın içinden çalmışlar.. bugün sirkeci'den bir yeni bir kask almam gerekecek. parkormandan bahçelievlere kadar olan yolu kasksız gitmek zorunda kaldım, eve geldiğimde gözlerim sulanmıştı ve hapşırmaya başladım doğal olarak. diyeceğim şudur ki; kask vs gibi eşyaları aldıktan sonra yanımızdan ayırmayalım, koruyalım. yoksa benim gibi iğrenç ve gıcık bir duruma düşebilirsiniz. konser sonrası moral birden dibe vurdu, elimden birşey gelmedi, çok kötü bir durum gerçekten. güzelim kaskım şimdi kimbilir nerede

bulan gören duyan olursa, haber verirse sevinirim (küçük bir ihtimal ama umut işte..) Siyah, mat, cox marka, yazılarını sökmüştüm, çeneden açılır bir kasktı.
yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın, bir şekilde yazmam gerekiyordu