slm arkadaşlar kask ım çizildide sanırım zımparalanıp vernik atılması lazım.nerde yaptırabiliriz.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler :cat:
ya şey diyecekdim abilerim benim kaskım yeğenim tarafından suya düşürüldü full face kaskım var nolan kask içi dışı su oldutabi şimdi kurudu ama ben o pisli pisli takmak istemiyorum nasıl temizleyebilirim içini? filan
ya şey diyecekdim abilerim benim kaskım yeğenim tarafından suya düşürüldü full face kaskım var nolan kask içi dışı su oldutabi şimdi kurudu ama ben o pisli pisli takmak istemiyorum nasıl temizleyebilirim içini? filan
bu konuya güncelleme yapmak istiyorum, çünkü ben de aynı sorunu yaşıyorum. hem de daha yeni aldığım kaskım sandalyeden düştü, yan tarafında küçük çizikler oluştu, tamamen mat siyah olduğu için dikkat çekiyor, bunun için kask boyanmaz ama çizikleri kapatmak için belki üzerine bir şey yapıştırabilirim, sizin de basit bir çözüm öneriniz var mı?
arkadasim kaskin kendi kullanim kitapciginda bile kaskinizin dusmesi halinde disinda gozle gorulmeyecek bir hasar olmasa bile icerisinde yuksek bir hasar olmus olabilir ve o kask artik sizi korumayabilir der.. seninki aksi gibi disina bile hasar almis umarim ic tabakasi saglamdir.. unutma kask yumurta kabugu gibidir darbeyi sadece bir kere karsilar.bu konuya güncelleme yapmak istiyorum, çünkü ben de aynı sorunu yaşıyorum. hem de daha yeni aldığım kaskım sandalyeden düştü, yan tarafında küçük çizikler oluştu, tamamen mat siyah olduğu için dikkat çekiyor, bunun için kask boyanmaz ama çizikleri kapatmak için belki üzerine bir şey yapıştırabilirim, sizin de basit bir çözüm öneriniz var mı?