Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Nolan N84 güzel tercih gayet memnunum, çenesi açılmayan güneş vizörlü kask seçeneği malesef çok fazla değil. Ben Mototal'dan almıştım...

Laser kask tavsiye ederim , 100 euro arti siyah vizor 20 euro hemde gusel bir kask.

lazaer iyi diyorlar. kbc harley'in kasklarını üretiyormuş. hjc amerika'nın en çok satan kaskı. arai, schuberth falan demiyorum.

gdm

baska bilen eden yok mu arkadaslar, bende kaski once almaya karar verdim ama pek bilg i edinemedim nolan n61 gibi bi kask buldum pek fena degil fakat su vizorun rengi nasil olmali ... butun bi yil degisik mevsimlerde kullanacagimiz

icin her mevsim icin vizor mu almak gerek yani kisin pek gunes yuzu goremedigimiz icin seffaf vizor mu lazim ?///

gdm

bi sorun cikmaz al yanina ucaktada kucaginda getirirsin ,kisisel esya

bilen bilen diyorsun da belli başlı markaları saydık zaten. yok sen şu kask nasıl diye soruyorsan markayı söyle ki bilenler cevap yazsın. vizöre gelince, yaz kış farketmez, ama gece gündüz farketmez. gece sürüşünde koyu renkli vizör önerilmez. gündüz istersen koyu kullanabilirsin, ama şart değil.

scooter ımı alırken ceza yemiyim diye bitane safebet kask aldım 20 ytl ye ; şaka yapmıyorum elim den düştü ve dağıldı lastikleri çıktı çene kısmın dan kırıldı .. Düşün bide allah korusun kafamda iken düşse !!!! şaka ya gelmez sağlam bi kask almak lazım..:cat:

ben airoh kullanıyorum
fullface stardom modeli....
bence tercıhını fullface den yana yapmalısın
50-100 arası bu konuda pek yeterlı degıl bıraz daha ılave edersen sorun yaşamazsız..!! bırde unutmadan................
bence ne tarz motor kullandıgın hıç onemli degıl sonusta saglıgın soz konusu...!!
ben 110 cc cup kullanıyorum ama
airoh kask
scorpıo dızlık
modeka mont
yanı elımden geldıgınce full koruma motora bınıyorum..yerınde olsam sadece kask olarak dusunmezdım genıs cercevede bakmalısın dıger korumaları unutma.!!
Allah kaza bela vermesın....:cat:

Son düzenleme:
Ben en sonunda Max dıye bır marka aldım.70 YTL ye.Sımdılık gayet ıyı.memnunum.Sırkecı dekı Tumopardan aldım

BMW'nin çok güzel moto giyim aksesuarları var ama Türkiye'de fiyatları nedir, hiçbir bilgi yok.

bende ilk motorumu aldığımda tam kask aldım çeneden açılmalı vede camıda açılıyor soğuk havada vede hzlı giderken kapatıorum çook sıcak olunca açıorm motorda herşeyden önce güvenlik geldiği için görüntü benim için önemli diil bende korumalıklı mont bile var(omuz kol ve bel)
hatta arkamda oturan içinde kask aldım o koltuğun altında duruo çünkü motorda kaporta biz kullanıcıları oluyoruz bu laf aklımdan hiç çıkmaz benim....
kaskımı'da 280 € ya almıştım ismini hatılıamadım ama arkasında made in italia yazıo:wiinkk:

shoe kask ve rev'it mont

1 ay önce yani dolar çıkışa geçmeden önce alınmış, 5-6 kez kullanılmış gri renkte shoe syncrotec II kask ve yine gri siyah renkte Rev'it enginereed full mont, çok kaliteli bellik, dizlik ve eldivenlerimi ihtiyaçtan satıyorum...kask o günkü dolar kuruyla 560 ytlydi.tamamı 1100 ytl'ye mal olmuştu.şuan ki euro ve dolar oranlarıyla yaklaşık 1500 ytl'ye mal olur...pazarlıksız 1000 ytl ye satıyorum...ilgilenenler arasın lütfen..0505 378 05 26 e-mail [email protected]
SHOEI syncrotec II Kask: 500 ytl
REV'IT enginereed full Mont:350 ytl
Bellik+Dizlik+Eldiven:150 ytl

kask

honda today 50 aldım. izlenimlerimi daha sonra yazacağım. büyük ve çocuk için kask ne önerirsiniz ve uygun fiyata nereden alabilirim ?
teşekkürler

Sirkeciden alabilirsin hem çeşit hemde fiyat olarak senin işine yarar oraya gitmen.

Tabi İstanbuldaysan eğer.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar