frantic Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 280 2 May 2009 Konu Yazar #1 Arkadaşlar yeni kaskımı aldığımdan bu yana ilk defa bugün yağmura yakalandım..Mezzamo çeneden açılır kask renkli vizör.. Not: önceki kaskımı sarı bezle silmek gibi bir aptallık yapmıştım :farao:
Arkadaşlar yeni kaskımı aldığımdan bu yana ilk defa bugün yağmura yakalandım..Mezzamo çeneden açılır kask renkli vizör.. Not: önceki kaskımı sarı bezle silmek gibi bir aptallık yapmıştım :farao:
wert_35 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 1,218 2 May 2009 #2 eski ve yünlü bi atlet idealdir:cat: bi atletini bu işe feda edersen pişman olmassın yanlız dikiş kısımlarına dikkat et:rendeer:
eski ve yünlü bi atlet idealdir:cat: bi atletini bu işe feda edersen pişman olmassın yanlız dikiş kısımlarına dikkat et:rendeer:
facia42 Katılım 22 Eyl 2008 Mesajlar 400 2 May 2009 #3 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. annemin cam silmek için aldığı tanesi 15 lira olan bezlerden kullanıyom ama viör çizik dolu olduğu için farkettirmiyo
annemin cam silmek için aldığı tanesi 15 lira olan bezlerden kullanıyom ama viör çizik dolu olduğu için farkettirmiyo
frantic Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 280 2 May 2009 Konu Yazar #4 teşekkürler arkadaşlar bende yünlü bişi düşünmüştüm..İyi sürüşler...
motopisklet Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 24 Ara 2008 Mesajlar 535 2 May 2009 #5 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. mikrofiber BEZ :cat:
fullthrottle Katılım 14 Mar 2008 Mesajlar 585 2 May 2009 #6 guderi, microfiber, yada gozluk kutularindan cikan bezler..
canercamalan Katılım 1 Kas 2008 Mesajlar 6,872 2 May 2009 #8 gözlük camı için özel bezler var bence onlarla silmek iyi olur ama ben oyo yıkamada çalışırken aldığım mavi bezle siliyorum
gözlük camı için özel bezler var bence onlarla silmek iyi olur ama ben oyo yıkamada çalışırken aldığım mavi bezle siliyorum
ceyhun__22 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 879 2 May 2009 #9 facia42' Alıntı: annemin cam silmek için aldığı tanesi 15 lira olan bezlerden kullanıyom ama viör çizik dolu olduğu için farkettirmiyo Genişletmek için tıkla ... kaskım olsa ben de aynısını yapardım.Müthiş şeyler bence bi dene.:cat:
facia42' Alıntı: annemin cam silmek için aldığı tanesi 15 lira olan bezlerden kullanıyom ama viör çizik dolu olduğu için farkettirmiyo Genişletmek için tıkla ... kaskım olsa ben de aynısını yapardım.Müthiş şeyler bence bi dene.:cat: