Kaskin Vizoru film kaplanabilirmi

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/60894-kask-vizorune-film-kaplanabilir-mi-3.html

Konu aslinda burada mevcut okudum biraz eski konu fiyatlarda eski haliyle Ben Mt Blade kullaniyorum Bana 90 Lira vizor fiyati cektiler bende karanlikta fazla surmedigim icin kaplatabilirmiyim diye dusunuyorum kaplatanlar varsa paylasabilirlermi nasil oluyor nerde yapiliyor kaliteli filmler hangileridir

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Konu hakkinda bilgisi olan Biraz hortlatayim

Konu ile alakasız olucak ama, mt kaskındın memnun musun, tam oturuyormu, rahatmı, rüzgar sesi çok geliyormu, rüzgar kanalları iş yapıyormu?

Konu ile alakasız olucak ama, mt kaskındın memnun musun, tam oturuyormu, rahatmı, rüzgar sesi çok geliyormu, rüzgar kanalları iş yapıyormu?

Ruzgar kanallari iyi havadar benim kafama tam oturuyor Ruzgar sesi yapmiyo diyemem yapiyor yuksek hizlarda ozellikle ruzgar kanallarindan cok memnunum pufur pufur icerisi tam oturma kismini bilmem herkezin kafa yapisi farkli ama ben rahatim icinde

Araç film kaplama, modifiye işi yapanlara vizörü söküp götürürsen 10, 15 liraya yaparlar. 3M en kalitelisi ama kendi kullandıklarıda çizilmez, amerikan diye geçiyor onlarda güzel.

Araç film kaplama, modifiye işi yapanlara vizörü söküp götürürsen 10, 15 liraya yaparlar. 3M en kalitelisi ama kendi kullandıklarıda çizilmez, amerikan diye geçiyor onlarda güzel.

Sagol en kalitelisini yaptiracagim buyuk ihtimalle kap karanlik yaptirmam aksam acil birsey olurda cikarim

Ben denemek için yapmıştım fakat kaska taktığımda sanki görüşüm çok azalmış gibi hissettim ayriyettten dışarıdan bakınca anlaşılmasada kafama taktıgımda filmdeki dalgaları görüyordum söktüm hemen.

Ben denemek için yapmıştım fakat kaska taktığımda sanki görüşüm çok azalmış gibi hissettim ayriyettten dışarıdan bakınca anlaşılmasada kafama taktıgımda filmdeki dalgaları görüyordum söktüm hemen.

bende denicem berbat olursa cikaririm nasil cikariliyo zarar vermeden

hocam yorumları okumadan direk yazıyorum. ben çok uğraştım kaplatmak için ama nereye gittiysem, film kaplamak için ısıtmak lazım vizör plastik olduğu için kaplanamaz dediler.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben direk siyah vizörlü kask aldım.

WkJy18.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar