Kaskım çalındı iyimi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alt bagını takmayı unuturda kaza yapar umarım

yok yok dostum kaza yapmasın Allah korusun bi kask bi candan önemli değil ama gelip benden kask istese verirdim ben ona bitane kaskım war 3 tane nede olsa keske ısteseydı ama

Belki boyayıp internette satar, sahibinden vs. kask satılan yerleri kontrol et:cat:
Geçmiş olsun:rendeer:
Çalanın Allah belasını versin:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen kazanı da anlatsana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Belki boyayıp internette satar, sahibinden vs. kask satılan yerleri kontrol et:cat:
Geçmiş olsun:rendeer:
Çalanın Allah belasını versin:farao:

bakalımmmm inşallah umarım bulucaz iştee

yok aral hıc acma o konuyu

Son düzenleme:
geçmiş olsun ama,çalındığından eminmisin? arkadaşlarından biri şaka yapıyor olabilirmi?...

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun ama,çalındığından eminmisin? arkadaşlarından biri şaka yapıyor olabilirmi?...

böle şakaları sevmediğimi arkadaşlarım bilir ama umarım şakadır... çünkü kaskı 350 ytl ye almıştım ben... dandik kask değil... bakalımmm inşallah yarın çıkar biryerden...

arkadasım öncelikle gecmiş olsun. dikkat edelim arkadaslar. bu tür durumların tekrarlanmaması dilegiyle..

bi kask icin diilki kardeş yani hırsız o sonucta bi degeri yok ama dogru diyosun kaza yapar gider birine zarar verir simdi =) yapmasın en iyisi
gecmiş olsun gercekten iyi para ama hayır vardır sıkma canını

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi kask icin diilki kardeş yani hırsız o sonucta bi degeri yok ama dogru diyosun kaza yapar gider birine zarar verir simdi =) yapmasın en iyisi
gecmiş olsun gercekten iyi para ama hayır vardır sıkma canını

saol kardeş eyvallah:pale: içim gitmezmi ya o kask benim için maddiyattan cok manevi olarak önemliydi... bugün hayattaysam 2. kazayı yaptıgımda pert durumda oldugum zamankı kazamda onun sayesınde kurtulmustum ve saklıyodum ben onu...

saol kardeş eyvallah:pale: içim gitmezmi ya o kask benim için maddiyattan cok manevi olarak önemliydi... bugün hayattaysam 2. kazayı yaptıgımda pert durumda oldugum zamankı kazamda onun sayesınde kurtulmustum ve saklıyodum ben onu...

olum kaza yapılan kask takılmaz artık ii olmuş gittigi bsvr:queen:

hepsini anladımda senin kask özel yapımmıydı?..

Istanbul ve hatta Türkiyede başka kimsede yokmu bu kasktan?
Buraya "Bu kaskı kullanan birini görürseniz plakasını alıp bana Ö.M atın" demek anlamsız geldi bana. Hea, diyorsan ben firmaya özel yaptırdım, eyvallah. Ama özel kask yaptırabilecek adam o kaska marka vurdurtmaz; ayrıca o kaskı motorda da bırakmaz diyede düşünmekten alamıyorum kendimi.

Neyse, sonuçta geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun.
Fakat hiç kimseyi suçlamayın. Suç sizde..
Kask motosikletin üzerinde bırakılmaz. Kolunuza taksanız nolur sanki?
Çalanda da kabahat var tabii ama zaten çalmaya meyilli bi adam onu orda gördüğü an araklar..
Bir de anlamadıgım koskoca İstanbul'da senin kaskından başka bir tane daha NASIL olmuyor?

dışardamı bıraktın ki yoksa eve giripte mi çaldılar? dışarda motorun üstünde bıraktıysan kusura bakmada haketmişsin

bu duygu yu ben iki defa yaşadım buzdolabın çalışıyorsa bir bardak soğuksu iç kardeş:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bence o kask çoktan Renk değiştirmiştir
geçen gün fulface kaskını motora klitliyen birini gördüm ve az gülmedim :)ama adam haklıymış baksana anlıyamıyorum bu insanları...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saolun Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar