Kaskım çalındı iyimi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar eğer S600 SHARK KASK GÖRÜRSENİZ... yani şu resimdeki kasktan bana özelden ulaşın direk ver gördüğünüz kişinin motorunun plakasını alın...

Şerefsizler yaa...

Lütfen arkadaşlar rica ediyorum...bu kasktan çok fazla yok çünkü airoh lazer gibi değil bu kasklardan sayılı war cok az...

Geçmiş olsun arkdaşım içini karartmak gibi olmasın ama bulman çok zor..

direk alırım illaki cıkar karsıma hiç sansı yok eceli geldi calanın

dostum çok geçmiş olsun ama istanbulda bi tek sende mi vardı? yani benmde kaskım şimdi bundan olsa vericekler beni polise üstelik belki 1den fazla kişi aynı anda, fatura mı arıycam ispat için =)

bence bilen bir kişi almış olma ihtimali var lanet olsun böyle insanlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun arkdaşım içini karartmak gibi olmasın ama bulman çok zor..

saol dostum biliyorum çok zor ama ewin burda çalındı ve ben ıstanbulda bu kaskın aynısına baska yerde rastlamadım we bnm kaskımı gordugumde anlarım...

direk alırım illaki cıkar karsıma hiç sansı yok eceli geldi calanın

kanka benım kaskı sen ıyı bılıyosun zaten dırek al ecelı geldi o çalanın kafasını kırıcam şansı yok

geçmiş olsun bence bir su iç derim bulunması yaş iş motorlar bile çalınıyor bulunmuyor.

Biz burada konuşurken o kask boyanmıştır hatta boyası bile kurumuştur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence bilen bir kişi almış olma ihtimali var lanet olsun böyle insanlara

şerefsizler yaaaa... tamda kapının önündeydi sitede tellere asılıydı kız arkadaşımla telde konuşurken dolastım bıraz mahallede calmıslar... ewet dostum ıstanbulda galıba 1 tane war cunku ben hıc gormedım okadar gezmeme rağmen DENNİS

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun zor gibi görünüyo ama umarın bulursun :(

saol tşekkur ederimm...:pale: ya benım kask boyansa bıle gorsem anlarım cunkı dıger kasklar degıl tepesınde ruzgar ıcın aero dinamik(dogru yanlıs nasıl yazdıysam bılmıyorum) ondan wardı boyansa bıle onu gordugumde anlarım...

taylan kardeşim nedir senn basına gelen bu aksam nası caldırdın kaskını alsana yanına nie kaskı motorda bırakma gibi huylarınız var hiç anlamam 5dakka tasısanız nolurki

şerefsizler yaaaa... tamda kapının önündeydi sitede tellere asılıydı kız arkadaşımla telde konuşurken dolastım bıraz mahallede calmıslar... ewet dostum ıstanbulda galıba 1 tane war cunku ben hıc gormedım okadar gezmeme rağmen DENNİS

bundan emin olman lazım ama, daha öncede bir akrşdın turuncu hyosung motoru çalınmıştı ve etrafına haber verdi vs. sonuç: bi sürü dostumuz nerdeyse her turuncu motorun arkasından bagıra bagıra koştu önlerine çıktılar vs., yani motorla giderken bagoıra çagıra birilerinin üsütne geldiğini üdşünsene durdurmaya çalıştıgını vs. anlıyorum tabi üzücü şeyler ama, diyorsun ki kask tek, bundna mein olmalısın 1, 2.si o desenleri vs. herhalde tma oalrak bi tek sen aklında uttabilirsin, 3.sü bunların hiçbiri beni ilgilendirmez niye yazıosam

geçmiş olsun thai, umarım bulursun

valla dostum gecmis olsun ben biliyorum o tipleri motorun ustunde 5 ytl lik kask bile biraksan bisey sanip caliyorlar kimi kendi takmak icin kimi evde sus olsun diye insallah bulursun ist. te biraz zor ama sansin varsa bulursun

geçmiş olsun kardeş çalan adam bunun çok az bulunan bi kask oldugunu anlamaz sanırım internetten de satmayı bilmiyordur kendi de kullanmaz bu işin ikinci el piyasasıda bildigim kadarıyla yok gibi buna rağmen neden kask çalarlar bi türlü anlamış değilim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun ama koca istanbulda 1 kaskı bulman biraz zor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar