Kaskı nerden alayım????

Kask satan yerler?Tam adres istiyorum..
Ne renk kask alınır?Çizik göstermeyen türünümü seçeyim?
Kask kaç tl den başlar?
ne marka alayım?
Kask neyden yapılır?Çelik mi,aliminyummu?Neyin nesidir bu kask?Ciğerine kadar öğrenmek istiyorum....
Kaskın çeşidi olurmu?Yazlık kışlık...Gülmeyin bilmeyince insanın kafasına takılıyor....
Bide bu kask denilen nane kaç kilo gelir....İçinde bakteri ürermi........

"İstanbul'da Kask ve Mont nerden alınır?" şeklinde bir başlık vardı. Bir arama yap istersen. Orda bayağı bir mağaza söylenmişti. Ayrıca Donald Amca'nın yazılarında kask ile ilgili yazı da var. Orda bunların hepsine yanıt bulabilirsin...

İstanbulda kask ve mont almak istiyenler bağdat caddesindeki Suzuki bayiisi olan Korlas'a gidebilirler.

Hihohaha...
Sonra da Korlas kol gibi geçirir rahatlarsınız.

Lathor, sen Korlasda çalışıyorsun herhalde ;)

siz sipariş verin ben anneme kışlık mont ördürürüm... yün valla sıcacık olur :))
hem allah korusun kaza anında yünden dolayı hiç bişi olmaz top gibi sekersiniz :cherry:
ama kask olayını henüz beceremiyo tam :king:

abi evde ne kadar mont kaban vs varsa hepsinin belini kesicem kısa belli yapıcam.-))) tenceredende bi kask ördekçioğlu marka.-)))))

senden önce mesaj yazan arkadaş 15-08-2004 yazmış iyi olmuştur hatırlattığın hala sitedelerse tabi:pr:

ümraniyede yıldız ticaret var.bizim arkadaş oradan almış çeşit ve fiat uygun diyor bende alıcam ama önce oraya bir bakayım gerçekten uygunmu değilmi.birde bunların sirkecide yerleri varmış.

ofc

Böyle bir ilgi alaka başka hangi sitede var bakınız topic açılalı 3 yıl olmuş hala arkadaşımıza yardım peşindeyiz :) Madem hortlamış bende yazayım dedim :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
ümraniyede yıldız ticaret var.bizim arkadaş oradan almış çeşit ve fiat uygun diyor bende alıcam ama önce oraya bir bakayım gerçekten uygunmu değilmi.birde bunların sirkecide yerleri varmış.

iyi niyetlisin ama soru soranların sorduğu tarihte doğanlar bugün neredeyse ilkokula başlayacaklar :wiinkk::queen:

kayserideyim cross kask olmadıgı için internetten bilindik bir siteden aldım. ama alacak arkadaşlara tavsiyem yutdışı sitesilerinden alınabilir. çin mallarının satıldıgı sitelerden degil tabiki. amazon. com gibi siteler gayet güvenilirdir. 2 hafta gibi bir sürede elinize ulaşır. ben ordan almadıgıma pişman oldum burda ayıracagın bütçeyle oradan daha iyi kask alabilirsin.
ölçünüze göre 1 beden büyük alın çok geniş olacak olursa kafanıza maske takarak kullanabilirsiniz. ben maske taktıgımda sıkışma oluyor. örneğin M bedenle L beden arası pek bir fark yok.

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
kayserideyim cross kask olmadıgı için internetten bilindik bir siteden aldım. ama alacak arkadaşlara tavsiyem yutdışı sitesilerinden alınabilir. çin mallarının satıldıgı sitelerden degil tabiki. amazon. com gibi siteler gayet güvenilirdir. 2 hafta gibi bir sürede elinize ulaşır. ben ordan almadıgıma pişman oldum burda ayıracagın bütçeyle oradan daha iyi kask alabilirsin.
ölçünüze göre 1 beden büyük alın çok geniş olacak olursa kafanıza maske takarak kullanabilirsiniz. ben maske taktıgımda sıkışma oluyor. örneğin M bedenle L beden arası pek bir fark yok.

Konunun açıldığı tarihte forumdakilerin bir kısmı daha sünnet bile olmamış,bir kısmı ilkokula başlamamıştı ve dolayısıyla okuma yazma bilmiyorlardı.:)

Sevgili kardeşim yazdıkların içerisinde bir tek Kayseri'de olduğun doğru olabilir.
O da yalan söylemiyorsan.:)
İnternetten kask alınmaz.
Kask iyice denenip öyle alınmalı. Tabi daha önce denenmiş bir kaskı internetten sipariş vermeye bir itirazım yok.

Kask büyük alınmaz.
Sakın böyle bir hata yapmayın.
Büyük kask hem beyni korumaz, hem de kaza esnasında kafanızdan uçup gidebilir ve dolayısıyla kafatasınızı da korumaz.
Forumda kask seçimi konusunda yazılmış onlarca makale var.
Okumanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar