Kaska takılan kamera yasal mı?

Ruhsata işletmek gerekiyor mu. Birisi söyledi de, saçma geldi. Var mıdır bilen duyan.

Aslında bizim millete rahat batıyor hırsızın suçu yok..Bir rivayete göre kaliteli lastik takmak spor manetler

aynalar vs bunlarda yasakmış ruhsata işletilmesi gerekirmiş..

Otomobillerin tavanina takilan şu bisiklet vs yuk tasimaya yarayan ekipmanlari da ruhsata islettiriyorlar mi acaba cok merak ettim.

Fosforlu yelekle birlikte kaskta kamera varsa yollar önünüze açılıyor. Tavsiye ederim. Birkaç sefer memur bey diyen bile oldu :D

Hocam eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın biri görür mörür çakar yasa tasarısını :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motora takarsanız yasal zorunlulukmuş.

Kaska takınca kamerayı ruhsata işletmeye gerek yok. Ama bir farkla, kaska takınca başta kendimizi ruhsata işletiyoruz, sonra kaskı kendimize, kamerayı da kaska işletiyoruz.

Bu bilgiyi bizzat şahinlerden aldım, dikkat edin, ceza yemeyin :p.

Ben dun kamera aldim ve kaska takcaktim fakat motorum 125cc, kamera 1024 hd çekim yapıyor. Eğer takarsam bir sıkıntı cikartirmi yoksa motoru büyütmekmi gerek?

Emniyeti aradım ve öğrendim. Kaska takılan kamerayı ruhsata işletmiyormuşuz. Fakat ruhsata işletmediğimizi gidip ruhsata işletmemiz gerekiyormuş. Ruhsata işlenmemiştir diye.

Motora takarsanız yasal zorunlulukmuş.

Kaska takınca kamerayı ruhsata işletmeye gerek yok. Ama bir farkla, kaska takınca başta kendimizi ruhsata işletiyoruz, sonra kaskı kendimize, kamerayı da kaska işletiyoruz.

Bu bilgiyi bizzat şahinlerden aldım, dikkat edin, ceza yemeyin :p.

Ben hep elli liralik don aliyorum..

Oğuz benden önce davranmış..
motora binerken kullandığımız donu nereye işletiyoruz???
onu önce ıçımıza sonra motorun topunun casesine sonrada onunla beraber buna ve en sonunda ruhsata işleteceğiz sanırım...

eğer öyleyse bi donu artık 3-5 sene kullanmak gerekir..masraflı lüks tüketime girer çünkü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar