Kask!

Resimlerdeki kasklardan gördünüzmü? Markası ne olabilir,nerde satılır?Aramızda kullanan varmı?:):wiinkk:

bunları aldığın bir kaska çizdiriyorsun arkdaşım airbursh gibi bişi diyolardı galiba :p

sitemizdede bu işi yapan bir arkadaşımız vardı galiba

If you have a hurry using of wow gold , you may come to www.ugamegold.com and buy cheap wow gold.We can deliver your gold wow on the order in a short while. We have been an ebay power seller and paypal confirmed seller of wow gold for years.So it is securest and safest to buy gold wow from us. We are sure that you will get your desired wow gold on order, if you buy gold wow here. Don’t be irresolute! Just place your order to buy wow gold here then your desired wow gold will be in your mail box in wow game. We are hoping to serve you and helping you to have a wonderful wow life! We are ready now, how about you?

ewet açıklayıcı oldu gerçekten:p

bir pazarlama durumu söz konusu oldu heralde:p
I dont know what is the mean of wow!!! so I'm not ready wonderful wow life! :mrgreen:

Son düzenleme:
Zaten 3 kask kullanıyorum hepsi sade bunlar ilginç geldi bana:)

yaw bence çok güzel ama bunlardan birini takım 50 m de bi polis çevirmesi yaşamak istermiyim.. sanmıyorum :)

2 gün evvel aldım kaskımı, çok güzel tasarımlar vardı, kimisi uçuktu bayaa üstünde pentagram fln vardı. onu taksam kıl tüm polisler (ki hepsi kıl) dur delikanlı dicekler efem ağbey diyince, bacım la başlayan birsürü gıcık kelime edicekler ceza yazmak içün. değilmi yau. sataniz misin lö dicekler

hazır kask konusuna girilmişken bişey sorucam yeni motor aldım bugün kask almaya gidiyorum sirkeciye şöyle orta fiyatlı hangi kaskı önerirsiniz

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
hazır kask konusuna girilmişken bişey sorucam yeni motor aldım bugün kask almaya gidiyorum sirkeciye şöyle orta fiyatlı hangi kaskı önerirsiniz

ben 2 gün evvel lazer aldım vertigolar var benimki katara mı ne o model :p 90€ ya aldım. Ne tarz düşünüyosun, çene açılır fullface fln. benim aklımı çok karıştırdılar da alırken :D

3.jpg

Arkadaşım ben bu kasktan aldım.
Airoh helmet..
Almadan cok inceledim. Kimi cok kötülemiş. Kimi bu kask warken kafasına çekiçle wurmuşlar :) hiç bişe olmamış.
Ben memnunum.Çok ağır değil. Fiyatıda 150-250 arası gidip geliyor bu tarz çeneden açılan kaskların. Tabi daha sağlam kalitede olanlar var. Bütçeye uygun ve sağlam.

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44782[/URL]

adresi vermiş, ben burdan almıştım, bu modelin bi üstü, bunların hepsi kaliteli ve güzel tasarımlı. alıcağın bedene dikkat et.

ATLANTİC bende feyizoğlU.com da bakıyordum aynı kaskları beğenmişiz :) ama bakalım sirkecide bulabilecekmiyim bu modelden zaten iki tane alıcam biri kesin bu olacak :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar