Kask yok eldiven yok koruma yok ve anayolda yarış

dün akşam saatleri 2 tane genç yarış yapıyorlarmış manisa akhisar yolu üzerinde asfalt çalışması yapan bir abimiz tarafından öğrendiğim üzere sürücülerden biri duran kamyona patlatmış hasar ise gencin kalçası kırık yani sakat kaldı ekipmansız ve trafiğe açık alanda yapılacak bir yerde yarışmanın sonucu

Başka bir yerdede yazmıştım aynı olay benim başıma geldi delirttiler beni aynı yolda tatil dönüşü yaklaşık 15 tane motorun ortasında kaldım yolda yapmadıkları zibidilik yoktu akhisar çıkışına kadar delirttiler beni biri sağa giriyor biri sola giriyor yolda kendilerinden çok milleti tehlikeye sokmakla kalmayıp enson kendi başlarını yakıyorlar:jocolor:

Manisa burası buranın gencleri ölmez sakat kalmıs bak.Deli kullanıyorlar cok ya

bu tarz örnekler motosiklet kullanıcılarına bakış açısını olumsuz etkiliyor. Bu kişileri motosiklet kullanıcılarını olarak adlandırmak yanlış olur.

manisa- turgutlu-salihli-kemalpaşa-ödemiş çevrelerinde arazinin düz olmasından dolayı bisiklet ve motosiklet kullanımı çok yaygın. Ne zaman bu yörelere gitsem full ekipmanlı olduğumuzdan daha çok sarıyorlar. Hani şu marifetleri gösterme yada yarışma gibi bak seni geçerim edası ...
polislerde pek bişey yapmıyorlar. Bazen oyle anlar oluyor ki koca şehirde tek kask ile gezen ben oluyorum. Bu kadar kaza oluyor hiç mi örnek almıyorlar anlayamıyorum. Göz göre göre hala devam. Yapacak birşey yok. Her ne kadar her koyun kendi bacağından asılsada, trafikteki diğer sürücüler içinde tehditler. Düşünsenize: adı üstünde kaza! kazara çarptınız düştü yere kafasında kask yok , adam öldü katil oldunuz! kendini düşünmediği yetmediği gibi beni katil etmeye ne hakkı var.????

ben motorda kask takiyorum millet tuhaf tuhaf bakiyordu boyle gunlerim de oldu enayimiz biz sicakta fullface kask takiyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sabah çok şaşırdım. Bir bayan pembe scooter kulllanıyor caddede. kafasında kask yok, üzerinde ince bir hırkamsı kıyafet, (göğüs üst kısmı komple açık) bir de üstüne cep telefonunu çıkarıp konuşmaya başladı seyir halinde. Allah akıl fikir de vermemiş yazık. Bayan sürücü daha dikkatli olur diye de bir iddiaları var, aksine bayandan motorlu taşıt alınmaz; trafikte görürseniz de dikkat edin. İstisnalar olabilir ama genel geçer kuraldır. En tehlikeli sürücü grubu 1.yaşlı kadın, 2.yaşlı adam, 3. kadın, 4. apaçi genç 5. pizzacı

pizzacılar daha sakat altlarında motoru süpersport sanıyorlar

Motor kullanan ile motorcu bu noktada ayrılıyor işte. O apaçi diye tabir ettiğiniz korumasız tipler = motor kullanan kişi. Bu işi ciddiyetle ve olması gerektiği gibi yapan = motorcu.

Bu da sokakların yarışmak için olmadığını göstermek üzere hazırlanmış bir tanıtım filmi.
Bence ekipman ve SS bir motosiklete sahip olsanız dahi sokaklarda yarışmak tehlikeli ve saçma. Belki maliyeti fazla ve şartları zor ama kimse yönelmedikten sonra bu ülke profesyonel ve amatör yarışların ve pistlerin gelişmesi pek de mümkün değil. Bence insanlar birazcık araştırıp bu işlere yönelse hem bu işlerin önü açılır hem de sektör olarak genişleyeceği için sponsorlar sayesinde maliyeti azalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar