Kask ve mont önerisi

İkisi için toplamda 1300 lira bütçem var. Fc moto ve motoin sitesinden bakıyorum akrabalar Almanya'da gelirken onlarla birlikte getirtmeyi düşünüyorum. Aklımda olan kask Nolan n64 gemini replica ayrıca spor tarzda şeyler seviyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bütçeni kask + mont için 1500tl seviyesine çekebilirseniz nolan n87 kask öneririm. Mont ise yaxlık, kışlık çok alternatif var.

500 tl seviyesinde kask için bell qualifier modeline bakmanızı tavsiye ederim.

Benim anlam veremediğim bir durum var. Yurtdışı fiyati aynı ya da daha pahalı olan ve garantilik bir durumu söz konusu olduğunda mağdur olacağınızı bile bile neden aynı urunu daha pahalıya ve garantisiz olarak alıp, tanıdıklarinizinda valizinin en az yarısı işgal edip onlara zahmet vermiş olacaksınız açıklar mısınız?

Mesela nolan n87 yeni bir kask ve yurtdışında herhangi bir kampanyası yok? Motoin sitesinde Almanya adresine satın almak isterseniz kaskin fiyatı indirimli olarak 234€ o da = 756 tl. Aynı kask burada liste fiyatı mesela mymtosiklet sitesinde 831tl. Havale yada nakit en az %10 indiriminiz olacak ve kask size daha ucucuza gelebilecek? Ayrıca sitede n86 sahiplerinin başına gelmiş olabilir bir cok n86 Vizor mekanizması kırdı ve garantiden hemen değişti. Benzer ya da başka mekanik problemler de buradan alındığında faturaniz ile gittiğinizde urun değişimine kadar haklarıniz varken bu yurtdışından urunu daha pahalıya ve garantisiz olarak satın alma hevesi niçin :)

"Yurtdışından getirin daha ucuza yeaa" furyası biteli oldu baya Turkiyede sürüm artıp rekabet geldiğinden beri. Yurtdışındaki urun burdakinden %25-%30 daha ucuz olmadığı takdirde kardan cok zarar, beklemesi ve garanti endişesi de çabası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar