- Konu Yazar
Bayramın 1. günü İğneada'ya gidip dönerken farkettimki kaskımın artık miladı dolmuş. Birkaç kez de yere düşmüştü zaten. Vizörü sararmış ve havalandırma kanallarına böcekler girmiş ( bu havalandırmaları söküp temizlemenin yolunu bilen var ise çok makbule geçer.)
Güncel bir kask arayışındayım. Tekrardan Shoei NXR almak isterdim ama fiyatı olmuş 8000küsur TL. Hem bana hem benim gibi kask arayışı içinde olan arkadaşlara rehberlik edeceğinizi umut ediyorum.
Gözüme Shark Spartan modelini kestirdim ama daha önce Shark kullanmadığım için ne kadar konforludur bir fikrim yok.
Aradığım özellikler:
-Kafamı sağa sola çevirdiğimde rüzgarla debelenmek istemiyorum.
-Sollamaya çıkarken 160-170-180km/sa gibi hızlarda kafamı geri ittirmesini istemiyorum.
-İçine aldığı sesin 100-120km/sa arasında insana çığlık attırmasını istemiyorum. 40-50km gidilecek mesafede kulak tıkacı takmak için uğraşmadan veya unuttuğumda pişman olmadan yola çıkmak istiyorum.
-Fiyatının alınabilir olmasını istiyorum.
-Agv ve LS2 olmamasını istiyorum.
-Son olarak fiber ve double ring bağlamasının olmasını istiyorum.
Quick relase özelliğini çok istiyorum ama o özellik için dünya para istiyorlar.
Önerilerinizi linklerle birlikte verebilirseniz hem benim için hem de diğer arkadaşlar için kolaylık olacak. Marushin demeyin. Çünkü Türkiye'de belki bir ara satılmış olabilir ama şimdilerde her yerde satılan bir kask değil kendisi.
Önerilerinizi bekliyorum :cat:
Güncel bir kask arayışındayım. Tekrardan Shoei NXR almak isterdim ama fiyatı olmuş 8000küsur TL. Hem bana hem benim gibi kask arayışı içinde olan arkadaşlara rehberlik edeceğinizi umut ediyorum.
Gözüme Shark Spartan modelini kestirdim ama daha önce Shark kullanmadığım için ne kadar konforludur bir fikrim yok.
Aradığım özellikler:
-Kafamı sağa sola çevirdiğimde rüzgarla debelenmek istemiyorum.
-Sollamaya çıkarken 160-170-180km/sa gibi hızlarda kafamı geri ittirmesini istemiyorum.
-İçine aldığı sesin 100-120km/sa arasında insana çığlık attırmasını istemiyorum. 40-50km gidilecek mesafede kulak tıkacı takmak için uğraşmadan veya unuttuğumda pişman olmadan yola çıkmak istiyorum.
-Fiyatının alınabilir olmasını istiyorum.
-Agv ve LS2 olmamasını istiyorum.
-Son olarak fiber ve double ring bağlamasının olmasını istiyorum.
Quick relase özelliğini çok istiyorum ama o özellik için dünya para istiyorlar.
Önerilerinizi linklerle birlikte verebilirseniz hem benim için hem de diğer arkadaşlar için kolaylık olacak. Marushin demeyin. Çünkü Türkiye'de belki bir ara satılmış olabilir ama şimdilerde her yerde satılan bir kask değil kendisi.
Önerilerinizi bekliyorum :cat: