- Konu Yazar
ya devamlı uzun falan yol yapsam motor için acımam kıyarım paraya ıyısını alırım ama ayda 1 -2 kez cıkıyorum oyle vırajlara falan boyle uzun yola ondan pek pahalı cokta kalıtelı olması onemlı degıl kaskın ıcıne duyulabılır bı ses gelse yeter yanı tıkırdasın anlıyacagın kaskın ıcıne bıseyler ruzgar uğultusundan ıyıdır en azından bu yanıProfosyonel intercom lar ben onları tafsiye ederim hem müzik dinleme ve hemde gelen telefonda müzik kesilip telefon görüşmeni de yapabiliyorsun görüşme bitince müzik yayını devam ediyor.ama fiyat olarak öle 25,50 tl değilde biraz daha vermek gerekebiliyor böyle bir cihaz için.cihaz kaskın içine monte ediliyor ve çıkma derdi olmuyor dilerseniz gidon üzerine monte edilebilen uzaktan kumandası bile var.sadece uygun fiyatlı olanı araştırmak gerikiyor,istediğiniz bence tamda böyle bir şey![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
bende kaskı alırken oyle dıyordum keyfıme bakarım dıye ama ızdırap oldu kulaklığı takıyorum kulağıma tam kaskı takıyorum kask sıkı tabı bıraz gecerken kullaklığın kablosunu cekıyor kulaklık cıkıyor kullaktan cıldırma noktasına gelıyorum bıde durmadan aynı durup oluyor cıkar tak cıkar tak muzık keyfın kacıyor.kulak içi kulaklık alıyorsun keyfine bakıyorsun..