Kask Önerisi

Geçenlerde forumda 50CC motor önerisi açmıştım. 125CC Mojito aldım. Güzel F/P kask önerilerinizi alabilirmiyim? Teşekkürler

Scorpion Exo 391 öneririm. Şuan ki kaskımdan önce 3 senedir kullanıyordum konfor yalıtım olarak fiyatına göre gayet iyidi. 2 kaza atlattım kendisiyle görevini yerine getirdi. İnterkom takmak istediğinizde rahat bir şekilde yüzeyleri mevcut. Ben çok memnun kalmıştım belki senin de hoşuna gider. Motomax da bulabilirsin 391 serisini 4.500-5.500 arasında üstündeki desene göre fiyatı değişiyor.

Geçenlerde forumda 50CC motor önerisi açmıştım. 125CC Mojito aldım. Güzel F/P kask önerilerinizi alabilirmiyim? Teşekkürler
Scorpion Exo391 İzmir bölgesindeysen yeni Motomax açıldı taksit ve nakit fiyat farkları vs. var . HJC C10/70 gibi kasklar da tercih edebilirsin.

Motosikleti
Tracer 7
3 aydır Scorpion Covert Fx kullanıyorum. Hem estetik hem de kaliteli bir kask gayet memnunum. En sevdiğim özelliği ise standart full kaskların görüş açısına oranla 1,5 kat daha geniş bir vizör çapına sahip olduğu için sürüşte çevre kontrolü için avantaj sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar