kask önerileri

Motosikleti
Bajaj Dominar 250d
selamlar herkese. ilk defa motosiklet aldım ve genel olarak hiçbir ekipman almadım. bildiğiniz bütçe dostu aynı zamanda da güven veren ekipmanları önerebilir misiniz? teşekkürler iyi günler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kask,
Mont,
Eldiven,
Korumalı motosiklet pantalonu,
Korumalı motosiklet botu

Bunlar "en az" olması gereken ekipmanlar. Ekipman bütçenizi mantıklı bir şekild ebunlara yayarak standart sertifikaları olan ürünlerle ekipmanlarınızın tam olmasına dikkat edin. Yani bütçenin çoğunu kaska ayırıp da botu ihmal etmeyin ya da en pahalı montu alıp pantalon olmasa da olur demeyin.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da Kadıköy/Hasanpaşa'da Epitim mahallesi denen bir mahallede yan yana 2-3 sokak boyunca bir sürü motosiklet mağazası bir arada, AVM gezer gibi bir gün içinde hepsini gezip bütçenize göre bir şeyler alabilirsiniz, zaten bütün ekipmanları deneyerek almak lazım çünkü korumaları tam oturuyor olması şart.

Motosikleti
SYM ADX 125
Merhaba, ben de sizinle benzer durumdaydım, hatta tecrübeli dostların tavsiyelerine uyup ekipmanı önce aldım motoru önümüzdeki hafta alacağım:D önce internetten biraz araştırdım, akabinde espresso hocamın dediği gibi Hasanpaşa'ya gittim tek tek mağazaları gezerek deneyerek kask, mont ve eldiven aldım. Bot ve pantolon da alacağım önümüzdeki günlerde.

Bütçe konusu çok göreceli bence, bana göre bütçe dostu olan şey başkasına pahalı olabilir veya tam tersi benim pahalı bulduğum ürünler kimine çok ucuz gelebilir. Fiyatlarından bağımsız olarak ben HJC i71 kask, Durt yazlık file mont(level 2 sırt koruması ekledim) ve LS2 Dart 2 yazlık eldiven aldım. Hasanpaşada birçok mağaza var ve ben girdiğim her mağazada personellerden yeterince bilgi ve yönlendirme aldım. İstanbul dışındaysanız da sadece şunu tavsiye edebilirim kısıtlı tecrübemle, mutlaka gidip deneyin. yakından görmek ve giymek fikrinizi çok etkileyecektir.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Kask,
Mont,
Eldiven,
Korumalı motosiklet pantalonu,
Korumalı motosiklet botu

Bunlar "en az" olması gereken ekipmanlar. Ekipman bütçenizi mantıklı bir şekild ebunlara yayarak standart sertifikaları olan ürünlerle ekipmanlarınızın tam olmasına dikkat edin. Yani bütçenin çoğunu kaska ayırıp da botu ihmal etmeyin ya da en pahalı montu alıp pantalon olmasa da olur demeyin.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da Kadıköy/Hasanpaşa'da Epitim mahallesi denen bir mahallede yan yana 2-3 sokak boyunca bir sürü motosiklet mağazası bir arada, AVM gezer gibi bir gün içinde hepsini gezip bütçenize göre bir şeyler alabilirsiniz, zaten bütün ekipmanları deneyerek almak lazım çünkü korumaları tam oturuyor olması şart.
Benim bayramda İstanbul'dan ekipman toplama işi yattı. Bende bütçeme uygun, güvenlik sertifikalı ve pedleri yıkanabiliyor diye bütçeyi zorlayıp LS2 Rapid II aldım, şimdilik bedenime uygun başka ekipmanım yok. Elimdeki korumalı mont XL, otobanda iş görüyor ama motoru şehir içinde kullanmak için bilek ve dirsek hareketimi kısıtlıyor. Zırt-pırt bir yerlere çıktığım için takıp çıkartması kolay ve bütçeyi zorlamayacak ekipmanlar lazım. Biga'da olduğum için ekipmanları deneyerek alma şansım pek yok. Pratik kullanım ve güvenlik açısından öneriniz varsa hedef listeme eklerim. Yazlıklarla motoru çok kötü havalarda kullanmadığım için kışında idare edebilirim, o yüzden önceliğim yazlık.

Benim bayramda İstanbul'dan ekipman toplama işi yattı. Bende bütçeme uygun, güvenlik sertifikalı ve pedleri yıkanabiliyor diye bütçeyi zorlayıp LS2 Rapid II aldım, şimdilik bedenime uygun başka ekipmanım yok. Elimdeki korumalı mont XL, otobanda iş görüyor ama motoru şehir içinde kullanmak için bilek ve dirsek hareketimi kısıtlıyor. Zırt-pırt bir yerlere çıktığım için takıp çıkartması kolay ve bütçeyi zorlamayacak ekipmanlar lazım. Biga'da olduğum için ekipmanları deneyerek alma şansım pek yok. Pratik kullanım ve güvenlik açısından öneriniz varsa hedef listeme eklerim. Yazlıklarla motoru çok kötü havalarda kullanmadığım için kışında idare edebilirim, o yüzden önceliğim yazlık.
Bütçeyi bir tık zorla hem gezi yapmış ol.
Ekipman bakmaya git.
Çünkü bana olan xl aynı boy aynı kilo arkadaşıma omuzdan olmuyor.
Omuzu dar olur geniş olur .
Bir ton para vereceksiniz ekipmanı denemeden alma taraftarı değilim.
İçinize sinerek almak en iyisi.
İmkanlar dahilinde.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bütçeyi bir tık zorla hem gezi yapmış ol.
Ekipman bakmaya git.
Çünkü bana olan xl aynı boy aynı kilo arkadaşıma omuzdan olmuyor.
Omuzu dar olur geniş olur .
Bir ton para vereceksiniz ekipmanı denemeden alma taraftarı değilim.
İçinize sinerek almak en iyisi.
İmkanlar dahilinde.
Eh, şort-tişört devam o halde. İmkanlar dahilinde İstanbul'a gidip toparlamaya çalışacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar