O zamanla açılır, ben de kaskımı ilk denediğimde rahat gelmişti biraz takınca kafamda ciddi baskı yapmıştı kafama da biraz zor giriyordu, birkaç hafta sonra o baskı olayı gitti sanırım pedler biraz gevşedi, yani hafiften sıkan kask alınması bence doğru olan, kafaya tam olan kask alınca bu sefer bir süre sonra büyük gelmeye başlıyor.
Not: Ben de motorla birlikte kaskı yenileyip Exo 1400 alacağım sanırım görüntüsünü çok beğeniyorum
O zamanla açılır, ben de kaskımı ilk denediğimde rahat gelmişti biraz takınca kafamda ciddi baskı yapmıştı kafama da biraz zor giriyordu, birkaç hafta sonra o baskı olayı gitti sanırım pedler biraz gevşedi, yani hafiften sıkan kask alınması bence doğru olan, kafaya tam olan kask alınca bu sefer bir süre sonra büyük gelmeye başlıyor.
Not: Ben de motorla birlikte kaskı yenileyip Exo 1400 alacağım sanırım görüntüsünü çok beğeniyorum.
kask gerçekten güzel ama daha kullanmadan göze batan bi eksisi var. Kaska monte olan güneş vizorü tam aşşağı inmiyor o yanını hiç beğenmedim açıkken rahatsız ediyor arada kalmış gibi. tabi motorun üstünse nasıl olur bu kadar göze batar mı bilmiyorum