Kask, mont, eldiven tavsiyesi

Motosikleti
RKS TNT 202
Bu işlerden hiç anlamıyorum. Hepsini 2. el alacağım

Kask açılır çene için bütçem: 4000
Mont için bütçem: 3000
Eldiven kışlık için bütçem: 1500

Toplam 8500

8500 tlyi aşmayacak şekilde ister marka ister direkt ürün tavsiyelerinize açığım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Güvenlik/koruma ekipmanında 2. el güvenli olmaz.

Motosikleti
RKS TNT 202
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Bütçem çok düşük. Sizin tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
hiç anlamadığınızını müthiş özgüveninizle 8.5k tl geçmesin yazdığınızdan anlayabiliyoruz. kızıyorum çünkü hayatın değeri 8.5k tl'den çok. Bir anne üzülmesin diye kaç kişiye yazabilirsem o kadar yazacağım.

Şu merete binecekseniz en büyük yatırım ekipmana yatırmalısınız. sizden bağımsız okuyan herkes için bu böyle.

1) ekipmana min 15k tl ayırın, en büyük yatırımı kask'a yapın. ece veya dot sertifikası olan kask alın, almadan deneyin, impact testlerine bakın. merak etmeyin tutarı taksitle ödersiniz tek seferde cebinizden çıkmaz.
2) ekipmanda 2.el alınmaz
3) ilk 2 maddeyi kabul ederek, bolca araştırmaya ihtiyacınız var. araştırın. kendimiz için biraz, hayatınız için çokça.

tekeriniz düz bassın, bol maviliklere sürüşler.

Kask: Torc T-28 - 5000TL
Mont: 4Riders - Valencia Yazlık Mont - 4000 TL
Eldiven: Held - Taskala Eldiven - 2410 TL

Toplam: 11410 TL - %10 havale indirimiyle 10000 TL.

Belki de dizebileceğiniz en uygun ekipman seti gördüğünüz üzere 10 bine geliyor, sırt koruması dahil değil. Günümüzde 8500 TL ekipmana ayırmak için oldukça düşük bir bütçe. Yukarda seçtiğim ekipmanlar her ne kadar gerekli sertifikaları olsa da bana göre düşük kalitede ürünler; çabuk yıpranan, düşük denier (dokuma) değerine sahip mont ve eldiven + nispeten yüksek seviyede rüzgar alan ve çene mekanizması çok da iyi çalışmayan bir kask.

Herhangi bir şey almadan önce biraz daha araştırmanızı ve bütçeyi yükseltmek için gerekirse kendinize zaman tanımanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar