Arkadaslar ben bugun kaskımı dusurup kırdıgım ıcın yenı kask almak zorundayım
Sımdı dıyceksınız o nasıl kaskmıs dusunce karpuz gıbı kırılmız
Soluyorum 40 ytl lık kasktı ben de bu olayı gorunce dedım benım hayatım bu kadar ucuz deıl kalıtelı bı kask alıyım dıorum ama onumuzdekı 1 ay sıkısıgım motorun son taksıdı varda bana XL beden kask lazım eger kullanmayan varsa bana satabılır mı 2 ayda oderım tum parayı eger varsa kaskını satabılecek soleyebılır mı ?
Merhaba arkadaşım,
seni öncelikle açık yürekliliğin ve dürüstlüğün için kutlamak istiyorum:rendeer:
40.-YTL lik bir kask düşüyor ve kırılıyor! bu paralara alınabilecek daha fazla kalite olamaz zaten!
umarım enkısa zamanda iyi bir kask temin eder ve sağlıcakla binersin motosikletine.
MT Antalya kardeşleri hadi bakalım kardeşimize şööööle güzel bir kask ayarlayın::thanks:::thanks:::thanks:
yine söylemeden edemicem
elalemin takdıgı kaskı nasıl takıcaksın

bit bulasir yahu adama!
Bu nasıl bir zihniyet sendeki kardeşim:silent:

r:umarım ciddi değilsin bu yazdıklarınla??
sana uymuyorsa bırak yorumun sende kalsın yada konuşacağına hayırına bir kask alıver kardeşimize Haaa nasıl bir teklif ama:bounce:
Sen muhtemelen unutmuşsundur ama Anneler asla unutmaz!
sor bakalım ilkokul çağında kaç kez bitlendin! bukadar irkildiğine göre:queen::queen:
hacı 110 ytl + kargo bana ait yada kargoya verme otobuse ver daha ucuza gelır.
Siz kask fiyatında anlaşmaya varın.
Harbitürk İzmir'e geldiğinde Vasco ya da bana ya da izmirdeki herhangi bir arkadaşımıza versin oda bana ulaştırsın.
Ben hemen ve en hızlı şekilde kargoya vereceğim ve masrafınıda karşılayacğım.
Bir kargo fiyatına kurban etmeyelim kardeşimizi.....:cat:
haydİ bakalım:wiinkk: