Kask lazım

ayıp olmaz yaa 110 tmm bu iş 3 5 lafı yapma düz hesap aaaaa olmaz ama kırılıyorum :salut: öğrenci bu adam aaa :p

İndim işde daha ne olsun 115 de buluştuk alanda satanada hayırlı uğurlu olsun

arkadas almazsa eger 100 iyi rakam güzel kask tekrar bi haberimiz olsun kardeşim

Arkadaslar ben bugun kaskımı dusurup kırdıgım ıcın yenı kask almak zorundayım
Sımdı dıyceksınız o nasıl kaskmıs dusunce karpuz gıbı kırılmız
Soluyorum 40 ytl lık kasktı ben de bu olayı gorunce dedım benım hayatım bu kadar ucuz deıl kalıtelı bı kask alıyım dıorum ama onumuzdekı 1 ay sıkısıgım motorun son taksıdı varda bana XL beden kask lazım eger kullanmayan varsa bana satabılır mı 2 ayda oderım tum parayı eger varsa kaskını satabılecek soleyebılır mı ?

Merhaba arkadaşım,

seni öncelikle açık yürekliliğin ve dürüstlüğün için kutlamak istiyorum:rendeer:
40.-YTL lik bir kask düşüyor ve kırılıyor! bu paralara alınabilecek daha fazla kalite olamaz zaten!
umarım enkısa zamanda iyi bir kask temin eder ve sağlıcakla binersin motosikletine.

MT Antalya kardeşleri hadi bakalım kardeşimize şööööle güzel bir kask ayarlayın::thanks:::thanks:::thanks:

yine söylemeden edemicem
elalemin takdıgı kaskı nasıl takıcaksın :(
bit bulasir yahu adama! :(

Bu nasıl bir zihniyet sendeki kardeşim:silent::pr:umarım ciddi değilsin bu yazdıklarınla??
sana uymuyorsa bırak yorumun sende kalsın yada konuşacağına hayırına bir kask alıver kardeşimize Haaa nasıl bir teklif ama:bounce:

Sen muhtemelen unutmuşsundur ama Anneler asla unutmaz!
sor bakalım ilkokul çağında kaç kez bitlendin! bukadar irkildiğine göre:queen::queen:

hacı 110 ytl + kargo bana ait yada kargoya verme otobuse ver daha ucuza gelır.

Siz kask fiyatında anlaşmaya varın.

Harbitürk İzmir'e geldiğinde Vasco ya da bana ya da izmirdeki herhangi bir arkadaşımıza versin oda bana ulaştırsın.
Ben hemen ve en hızlı şekilde kargoya vereceğim ve masrafınıda karşılayacğım.
Bir kargo fiyatına kurban etmeyelim kardeşimizi.....:cat:

haydİ bakalım:wiinkk:

Son düzenleme:
özer abi kaskı neden bize veriyo ki :silent: harbi istanbulda karoyla antalyaya yollucak cocukta postayla parayı yollucak:) bizle ne alakası var kaskın =) onlar msnde anlastı herhalde zaten hadı hayırlısı olsun

özer abi kaskı neden bize veriyo ki :silent: harbi istanbulda karoyla antalyaya yollucak cocukta postayla parayı yollucak:) bizle ne alakası var kaskın =) onlar msnde anlastı herhalde zaten hadı hayırlısı olsun

Harbi İzmir'e geleceğim gibi birşeyler yazdı onu kastetmiştim! neyse anlaştılarsa ok dir....

Evet izmire geleceğim gençler

Mt deki arkadaşlardan birinin motorunu satın aldım onu getirmek için perşembe günü sabah kısmetse izmirde olacağım.

Varsa topuğuma sıkmak isteyen otogarda beklesin beni :p Perşembe sabah 8 de ordayım

yok abi ne sıkacaz.. sen de hele bi kimin motorunu aldın istersen pmden anlat bakim hele kimse gelelım onun yanınada tanısalım senle

evet arkadaslar ben abımle anlastım alıorum kaskı hepımıze hayırlı ugurlu olsun dızlık satan olursa ben buradayım

arkadaşlar bu kaskın on camına aynalı fılm cekılebılır mı?

Son düzenleme:
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela göstermesin :) ve bütün motorcuları da allah kazadan beladan korusun .

bypatron ıslatalım bunu :p napcan ya ayna falan çekip siyah vizörü falan yokmuymus herseyıyle al kutusuyla:D

Vizörünü buldun kutusunu mu arıyon sende :D Kutu ne olaki boşver kaskı iyi denk getirdin bak bizim sayemizde:queen:

ohoooo böyle tek taraflı satış mı olur kardeşim :p adam tek kişi kalmıs burda kaskını istediği fiyata satar..abi sana bi rekabetçi lazım...aynı kask bende 80 lira geelllllll !!! :queen: batan geminin malları bunlar..kredi kartsız 36 ay taksitle gel vatandaş geelllllll !!!!!! :queen::queen::queen::queen::queen:

yok abi kutu falan aradıgım sadece dedım fılm cekcek nasıl olur kaskada uyar hem

canavar_hk sendende alalım ark.kaskı yaparız bı foto ekle bakalım bı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi ne aldın len motor söle bakalım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar