Kask lazım

Hehe VaScO sende patladıı :queen: Ama 100 ytl verirsen ByPaTr10 un almasını isterim:wiinkk:

ama ciddi diyorum kaska ihtiyacım yok olsa alırım kargo sana ait olurdu ama :p bypatron sel al bu kaskı pişman olmazsın.. hem çeneden açılır yaz için en uygunudur :cat: hadi oturun pazarlık masasına harbi ve by patron görelim

bende mont ariyom yokmu bana montunu satacak L beden :) satmayui düşünen varsa ben burdayim:):)

Hehe bura iyice bit pazarı oldu:mrgreen:
ByPaTr10 ne diyosun.
1oo ytl Harbi sattın gitti deme :cherry: Hadi tokalaşın:)

harbi buyur hadi bakalım.. deme sımdı vasco sana 100 olurdu o baskasına olmaz deme sakın :bounce:

Ben anlamam almak isteyen teklifi yükseltecek ama 100 ytl açılış rakamını veren vasco şu anda kaskın sahibi olmaya hak kazanan tek kişi

( 100$ verene kaskı veririm )

:queen:hacı gel oturalım pazarlıga sen kargoyu ode bende kaskın parasını ne dersın:queen:

GKN

banada bi shoei xr-1000 kagayama lazım
kırmızı
almak isteyenlere duyrulur:p
bikaçgüne kadar doomgününmdür:p
para birleştirerek alımlar kabul edilir:mrgreen:

vallla 100 ytl ye sat bana hadı 102 olsun benden bu kadar olur ancak yoksa yıne bı 40 lık alcam ama hıc alasım yok

120 ytl ve kargo alıcıya ait ( sana bu iş 130 ytl ye patlar ki gayet makul bir rakam bence hayatını riske atmaya değmez düşünce kırılan bir kaskın içine kafanı sokman nekadar mantıklıdır bilemem şimdi almasan bile ilerde muhakkak iyi bir kask almanı tavsiye ederim )

banada bi shoei xr-1000 kagayama lazım
kırmızı
almak isteyenlere duyrulur:p
bikaçgüne kadar doomgününmdür:p
para birleştirerek alımlar kabul edilir:mrgreen:

Birader çekil ordan tezgahın önünğ kapatma :p

Yok direk elden veririm sana perşembe günü izmire geliyorum ( yeni motorumu almaya )

tmm bypatron al işte 120 ye 10 da kargo ucreti daha ne ? pmden konusun anlaşın hadi kalabalık yapmayın dükkanın önünü :p

hacı 110 ytl + kargo bana ait yada kargoya verme otobuse ver daha ucuza gelır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine söylemeden edemicem
elalemin takdıgı kaskı nasıl takıcaksın :(
bit bulasir yahu adama! :(

puahahahahahahhahahahaahaha koptum ben buna yaa ne bu hahahahahahahahhahah=)))))):queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: zaten kaliteli kask arıyor ve kaliteli kasklarında ıcı cıkarılıp yıkanıyor...=))))):queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

pekı hacı anlastık o zaman msn falan ver orda konusalım daha serı olur konusma

thaii_vtec hacı gulme rekoru kırdın farkında deılsın.:cat::)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar