__ Abi çok net bi anlatım olmuş. Akılda sorulacak pek birşey kalmıyor kask/malzeme/detaylar ve işlevleri hakkında.
__ Gönül ister ki, tüm ekipmanlarımız güvenlik anlamında parmak ile gösterilenler olsun

Fakat bu şekilde 10.000 TL bütçesi olan biri 1.000 liralık motosiklete binmeye razı olsa bile 9.000 lirası ekipmanlara yetmeyecektir.
Ki zaten yetse bile bu sefer güvenliği eksik bir motosiklete biniyor olacak
__ Tamam motosiklet pahalı bir spordur ve işin ucunda karşılığı hiçbir şekilde ödenemeyecek olan hayatımız var bunların hepsine katılıyorum

Fakat hepimiz 2,5,10,20.000... ne ise, bu bütçenin ucu açık olamıyor malesef ki :/
Şimdi ben Arainin en makul fiyatlı kaskını alsam ki bu yaklaşık 1008 TL, tamamen atıyorum bu modelden daha sessiz yol alabileceğim, daha aerodinamik yapıda, daha geniş görüş açısına sahip, daha hafif, kafa yapımıza daha iyi oturduğunu hissettiren... ...
gibi gibi fakat kaza esnasında Arai kadar korumayacak nispeten daha makul fiyatlı bir kask alsam. Bu özelliklerinden dolayı kazayı olmadan öneme şansım artmayacak mı :silent: He ozaman diğer Arai modellerini denemelisin diyebilirsin onlarda 2000+
Biraz dolaylı oldu ama sorumu şöyle sorayım

10.000 TL bütçesi olan biri, motosiklet dahil tüm ekipmanları temin ederken, bu bütçeyi %kaçlık dilimler halinde ( örn: 1 - %35 KASK =3500 TL / 2 - %35 Motosiklet =3500 TL / 3 - %20 Mont= ... gibi )
hangi donanımlara ayırmalı ki 10.000 TL bütçesi var diye motosiklet kültüründen yoksun kalmadan en doğru yolu izlemiş olsun
He diyebilirsin ki "ayak bileğin, dirseğinden önemsiz mi?"

tabi ki değil fakat bunun mutlaka bir
reçetesi olmalı ki tecrubeli abilerimizden doğru zannederek öğrendiklerimiz bir gün karşımıza yanlış olarak çıkmasın
Sanırım sürekli soru yönelten arkadaşlarımızında özünde sormak istedikleri mevzu bu
Emeğine sağlık, sürekli okuyup izlediğimiz kask mevzusunda birsürü bilmediğimiz detay öğrendik sayende :rendeer: