Kask Kiliti

Motosikleti
Voge SR1
Herkese iyi günler. Yeni motor satın aldım ve oldukça aktif kullanıyorum. Ancak kaskım bagaja sığmıyor. Biraz büyük bir kask. Nereye gidersem elimde kask ile geziyorum. Kaskı kisa süre 2-3 saat motorun üstüne bağlamak icin bir kilit almak istiyorum. Lakin motoru yeni satın aldığım icin butcem pek yok. Bir sure idare etsek yeter. Zaten genelde avm otoparkına bırakıyorum. 300-400 TL bandına ne alabilirim acaba? Şimdiden teşekkürler.

İlk motorumu araştırırken şuanda benim de merak ettiğim bir soru.. o kilitler gerçekten işe yarıyor mu? Konu takip..

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Bisiklet kilidiyle gidona tak gitsin. Kaskı alıp götürmek isteyecek olanların çoğunu caydırmaya yetiyor. Yeterince kararlı biri denk gelirse hiçbir kilit kurtarmaz zaten.

Motosikleti
CB750A
kask D-ringli ise direk gidona sabitlenen kilitler var halkalardan takabiliyorsun. Yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.
şanlıysan avmde kilitlenebilen kask dolapları oluyor, yada olan avmleri tercih edebilirsin.

Motosikleti
Voge SR1
Motosikleti
D400
Hocam merhaba, https://www.trendyol.com/vi-caro/1-metre-bisiklet-kilidi-1-metre-kask-kilidi-p-902383821 ve https://amzn.eu/d/hofXkjd

Şu iki ürünü buldum. Amazon daki kafama yattı. Ufak sik birsey gibi.

hocam o demirin inceliğini düşününce muhtemel zaten cektiğinde elinde kalır, çok dandik birşeye benziyor =)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buna bu parayı vereceğime elimde gezdiririm :D

Motosikleti
Hero Dash 125
Zamanında bu tarz bir bisiklet kilidi ile çantalarda yer yokken 2 kask, 2 adet motosiklet montu kolundan geçirerek bağlamıştım motosiklete. Nerede ne zaman neye ihtiyaç olacağı belli olmuyor. Bir sıfırdan büyüktür, alın bir bisiklet kilidi ( çok da ince olamasın ) işinizi görür.

Birisi kaskı çalmasa da vizörü çalar, padleri çalar, itliğine çizebilir diyerek meşale gibi gittiğim yerlerde taşıyorum. Evet taşımak çok can sıkıcı ama elden başka şey gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar