Kask Cezası Hakkında Danışma!!!

GKN

ne garip insnalarız çocuk fikir sormuş sosyal msj a girmişiz..
canım benim sen hakkını ara, cezalarmı hiç ödemediğim için pek bilgi sahibi sayılmam bu konuda . eğer resmi yollardan izleyeceğin bi yol yoksa en kötü ihtimal git savcılığa danış, yardımcı olurlar muhtemelen..

Bana kimse şimdi bakkala giderken bile kask takıyorum mavalı okumasın burda Hasan abi.

Ben takıyorum. Bir ben mi kekoyum.:queen:

Dediğin gibiyse gerçekten, ödemene gerek yok sanırım çünkü zaten sen o cezayı kabul edip imzalama gibi bir durumun olmamış değil mi?

Son düzenleme:
itiraz et serhat radar dışındaki tüm cezalar iptal edilebiliyor.senin için kuzeni aradım biraz önce.trafikçi:wiinkk:

radar ve edslerde uyarı tabelası yoksa çok güzel itiraz edebiliyorsun =)

konuya gelince okul müdüründen imzalı delilini al fotokopisini hatta damgasını vursun git emniyet savcılığına başvur başvur erhanında dediği gibi...

ettirme olasılığı düşük sana bvelki başka biri binmiş olabilir diyebilirler ama şansını dene ama bu tarz şeyler oluyo yapıcak pek bişey yok gibi duruluyo ama aslında bu konuda fotoğraflı olması lazım madem eve yolluyorlar dimi bence saçma eve yolluyorsan fotoğraf koy yollamıcaksanda durdur dırek yaz cezayı kınıyorum

Ben şimdiye kadar plakaya hiç kask cezası yazmadım,durdurup öle yazdım,

yazan arkadaş nasıl yazmış anlamadım,ben park cezası yazarken bile foto çekip fotoyu makbuza ekleyip öle gönderiyorum ki itiraz edemesin,delilli ispatlı yani:p

sen yine de itiraz et istersen nasılsa o saatte okuldaymışsın

Son düzenleme:
bağlı bulund8ugun trafik şube müdürlüğünde idari ceza mahkemesi diye bişi olması gerek sanırım oraya dilekçe veriyorsun elindeki kanıtlarında fotokopisini yoklama fişinin gerekirse müdürden onaylı bi imzalısının fotokopisini ekle..

yada peşin ödeyip %25 indirimden yararlanabilirsin

2 sinden biri

+1:cat: .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar