Yukarıda size güzel bir mont önerdim. 100-200 liralık bir mont seni ne kadar koruyabilir ? Veya alıcağın tesktil mont seni ne kadar koruyacak ? Sürtünmelerde eridiğini biliyor musun ? Ben biliyorum çünkü 100 metreye yakın asfalt üzerinde sürüklendim.
Şimdi kimse çıkıpta demesin deri alıcağına tekstil al diye. Adamın alnını karışlarım

l:
Dostum tekstil mont ile öyle bir tecrübem oldu. Sürtünmeden dolayı açığan çıkan ısıya dayanamadı tesktil ve bildiğin eridi, parçalandı... Kadıköy yakınlarındaysan, buyur gel kolumdaki izleri gösteriyim
Benim canım tatlıdır, bu yüzden gittim difi monza full koruma deri mont aldım (550 TL)
Kask işi biraz muamma. AGV k3 kullanıcısı oldukça fazla forumda ve çevremde. 250+ hızlardaki uğultu harici şikayetçi olan yok. He kışında baklavadan dolayı biraz buğu olabiliyor.
Buğu spreyleri ne için üretilmiş sorusu sorulabilir burada ? . . .
Agv k3 gothic kullanıyordum asfalt üzerinde bale yaptığım zaman. Kaskın sol tarafı asfalt ile bir olduğundan dolayı komple yüzüldü. O kask hayatımı kurtardı, bu yüzden tekrar gidip agv k3 aldım.
Ben biraz standartçı bir adamım. Beni bir ürün mutlu ediyor ise, mutlu eden miladını tamamladığı zaman gider aynısından tekrar alırım, kullanmaya devam ederim.
Eldiven ve dizlik piyasasına gelicek olur isek, piyasada 15 liradan eldicven başlar. Dizlik ise 30 lira civarlarından başlar.
Bu biraz zevk meselesi aslında. Ben yazlık kullanım için 15 liraya yarım elven almıştım. Kışlık kullanım için ise reiders mi ne öyle bir markanın eldicenini almıştım 50 liraya (full koruma)
Bellik alıcağım diyorsanız, oda 50 liradan başlar. Yani sizin bütçeniz olan; 1100 TL gibi bir fiyata tamamen kendinizi düzebilirsiniz. Belliğinden tutun, dizlik, eldiven, kask, mont....
125r kullanıyorsunuz sanırım. İleride CC yükselttiğiniz zamanda bu saydığım ürünleri kullanabilirsiniz yeterlilik olarak. 1000RR kullanan arkadaşım ve 600RR kullanan ben aynı ürünleri satın aldık... Kullanıcısından önerilir diyim lafı noktaliyim :cat: