kask alıcam yardımınıza ihtiyacım var

120 km hızlarda fazla ses almayan kask arıyorum ama fiyatları bana pek uygun değil gibi :salut:

kask için 200 YTL civarı para ayırdım :pale: çeneden açılır agv longvay aldım içine aldığı sesden dolayı geri verdim. 70 km civarı rüzgar tokatlamaları çok sinir bozucuydu.

LS2 baktım ne kadar sessiz denilsede forumdaki araştırmalarım sonucu kapalı kaskında sesli olanları var.

şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım var. 200- max 250 YTL civarı hangi kasklara bakmalıyım.. çeneden açılır açık veya kapalı olması pek önemli değil benim için.

ben 2 sene nolan n 61 full face kask kullandımve benim için yeterli idi.şimdi ise n62 tavsiyem olunur

ben lazer lz6 katana modelini kullanıyorum ses yalıtımı fena değil.

Bende x lite var fiyatı tuzlu ama aerodinamik yapısı çok güzel 140 km bastım rüzgar sesini az alıyor:cat:Bence almışken nolan,xlite,shoi gibi kendini kanıtlamış markalar almak daha mantıklı.Yurtdışından ucuza getitire bilirsin:cat:

155 ytl lz6 var :cat: Güvenli bi kasktır

fiyatıda makul gibi biraz araştırayım

LZ6 modelini kullanıyorum...Gürültülü diyebilirim...buğu yapıyor...Tavsiye etmem fakat güzel olan modelleri var...
Kazasız belasız sürüşler dilerim (başka bi siteden alıntı)

Son düzenleme:
Marushin kaskım var gayet memnunum. MotoGP'de sponsor olmadığı için fiyatları daha makul. ses için kafana tam oturan bir kask almanı tavsiye ederim. hatta çok hafif sıkı biçimde de durabilirsin. ama uzun yolda çok bayıyor ve baş ağrısı oluyor. fiyatıda 120 ila 180 EUR arası.

Lazer Vertigo nun her hangi bir modeli arkadaşım ! 250 YTL ; Sıfır ses :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
n 62 yuksek hızlarda uğul uğul uğulduyo atkadasım sessızlık ıstıyosan alma ya da akulak tıpacı kullan

ama sunu soylemeden edemıcem kaza gecırdıgımde asfalta çaktım kafamı ve bı sure suruklendım hala mantıklı şeyler yazabılıyorum:))))

Son düzenleme:
Ben shoei´den xr 1000 kullaniyorum - aerodynamik süper, yüksek hizda dahi ses rahatsiz etmiyor - cok memnunum gerekse tekrar aynini alirim:thumleft:

Lazer Vertigo nun her hangi bir modeli arkadaşım ! 250 YTL ; Sıfır ses :)

O kadar da değil yauv.... polis,Ambulans ve itfaiye yi duymak lazım:mrgreen:

Arkadaşlar,
Şaka bir yana, Kask ve bu unsura buna bağlı hayatımız ile ilgli ince eleyip sıkı dokumamız lazım? yani motosikletimizin adı,sanı ve hacmi ne olursa olsun ama başımızı emant edecğimiz kask en iyi olsun. Maddi imkanlar burada bence hiç bir derece ve öncelik ifade etmemekte zira ginden sağlık ya da hayat asla geri gelmez.
Bu arada Ebay den 1 ad. Uvex Helix (Carbon) siparis ettim herhalde bu hafta teslim edecek DHL.

Son düzenleme:
LAZER Vertigo kullanıyorum 2 tane var birinde siyah vizör diğerinde normal vizör taktım. 2 sinide yanımda taşıyorum sabah siyahı akşam normal vizçrlüsünü kullanıyorum :)

Vazgeçemeyeceğim bir kask kaskı başımda hissetmeyecek kadar zarif sanki araba içinde imiş gibi sessiz

Üstelik kampanyalı satan yerler vardı 199 ytl ye şuan hatırlamıyorum neresi olduğunu. Ben 250 ye almıştım.

Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nolan N84 alabilirsen çok ideal bi kask...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar