Kask alıcam bu nasıl?

Çin malı diye biliyorum ben bunu ve gazetede şöyle haber vardı, çin motorlarına binin ama asla çin malı kask kullanmayın

rahmetli SABANCININ ÜNLÜ SÖZÜ VAR: "UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM" DEMİŞTİR. önemli olan KALİTESİ neden 300£ kask var! çünkü en kaliteli malzemeden yapılmıştır ve kaza anında ölümden kurtarır. ucuz mal kimse almasın...

abi kalitelidir kalitesizdir bilemem ama, online olarak alacaksan alma derim benim danistigim herkes kafaniza denemeden kask almayin diyor önemle vurgulayarak.

bu yuzden ucuza yurtdisindan getirtmek yerine burdan almak durumunda kalacagim butun ekipmanlari.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bende o sözü Sabancı'nın değil yahudilerin atasözü olarak biliyorum. Ayrıca bizim bir güzel sözümüz var 'Ne kadar ekmek O kadar Köfte' bilirmisiniz? :)

300 euro'yu kask haricinde markaya da veriyorsunuz. Shoei, Nolan vs. pahalı ve kaliteli kasklar liderliğin kaymağını yiyorlar, bunun bilincinde kaç kişi var? HJC, Airoh, Cox vb. gibi fiyat/kalite, performans lideri ürünlere bakmalısın. Belli standartlara göre üretildi ise, malzemesi belli kullananlar memnun ise marka fanatikliği yapmanın alemi yok.

walla ben LEM kullanıyorum.. çok memnunum.. güvenli olduğunu taktığında anlıyosun.. hem fiyatları o kadrda uçuk deil.. yaklaşık 65 euro.. tavsiye ederim..

Dostummm kask hayatımı kurtaracak derken hayatına mal olmasın o kaskın kafanda olmaması senin sağlığın için daha iyi çin malı kask yüzünden çok kişi öldü hayatın o kadar ucuzsa bilmiyorummmmmm………………………………..

80 € 150€ya çok güzel kasklar bulabilirsin.........

foreveryoung1980' Alıntı:
Dostummm kask hayatımı kurtaracak derken hayatına mal olmasın o kaskın kafanda olmaması senin sağlığın için daha iyi çin malı kask yüzünden çok kişi öldü hayatın o kadar ucuzsa bilmiyorummmmmm………………………………..

80 € 150€ya çok güzel kasklar bulabilirsin.........

sana katılıyorum dostum

Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için bütçe kısıtlı olunca malum bu tip kasklara düşüyoruz peki fazla pahlı olmayan ama kaliteli kask öneriniz nelerdir 100-120 arası bişey bulabilirmiyiz peki kaliteli olarak

en azından cın malı olmamasına dıkkat et.eger parana kıyıp ıyı bır kask almak ıstıyorsan hem marka olan bır kask al.buna ECE22 onayını da eklemek gerekir ve evet yazması gerek.benım kaskım nolan bu yazıyor heralde sınıfı gecıyor.bence ne yap ne et borc al benzınden sık ama iyi kask al.ne olur ne olmaz.bıraz pahalı olabılır ama korur senı.

selamlar

Abuk subuk, adı sanı duyulmamış, kafanıza bol gelen, kafanızı acıtan, kalite standartları olmayan, hele ki 2. el kaskları asla sakın almayın. Kask tek kullanımlıktır, 2. el kaskın daha önce yere düşüp düşmediğini bilemezsiniz. Hiçbir işe yaramayacak olduktan sonra isterseniz bedava olsun, hiçbir anlamı yok. Kaskın ne kadar kaliteli olduğu kafaya takınca değil yere düşünce anlaşılır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskın içinde bir kod numarası olması lazım.hangi ülke standartları ile üretildiği ve korumasının duzeyi hakkında.kodun nasıl yorumlanıcağı ile bilgileri forumda aratarak bulabilirsin.koruma duzeyi yuksek kaliteli kask bile olsa,kask denemeden alınmaz

Doga sporları yapıyorum ve herbirinin kendine ozel kasklari var, her işin-sporun kaskının kendine has özellikleri vardır, birini diğerinde kullanamadığın gibi uyduruk ucuz kasklarda kullanamassın. Ters bir durumda bir kaskın neler yapabildiğini veya yapamadığını çok gördüm. Kesinlikle ve kesinlikle iyi bir kask alınmalı. Yukarda çok güzel açıklamış arkadaşlar, güvenlik normlarına uyacak, uluslararası üretim kalite sertifikaları olacak.
Tabiki bazı kasklar çok pahalı, daha ucuz ama çok kaliteli kasklar var. Nolan ve benzerleri bencede çok pahalı, mesela memo disegn güzel kask ama moda olduğu için pahalı. Ben italyada eşime givi nin kaskını aldım, hem kaliteli hemde burdaki eş değerlerinden ucuza geldiydi, Türkiye biraz daha pahalı ne yazıkki. ama paraya kıyıp doğru dürüst bişi almalı, can sonuçta. 100-160 euro arasına gayet başarılı bir kask almak mümkün, genelde her sporun-işin kaskı aynı fiyatlarda, bu aralıktakiler özel bir durumun yoksa işini görür.

ben satıyorum mont ve kask toplam 700 e kask nolan ceket clover kask ı 260euroya ceketi 199 a aldım.İstersen satabilirim yeni ve garantili3 yada 5 kez kullanıldı tertemiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar