- Konu Yazar
Merhabalar. Öncelikle Bu Zamana Kadar Ne Bir Kaskım Nede Bir Motosikletim Oldu. Nasip Girdik Bir Yola, Geçen Hafta Bir Kask Siparişi Verdim İyice Naylon Bir Şey Olmasını İstemediğimden Bütçem Dahilinde Kötünün İyisi Olarak Baktığım Sharp'dan 4 Yıldız Almış '' LS2 375 Shogun '' Modelini Satın Aldım ve Kask Bugün Elime Ulaştı.
Kafamda Ufak Tefek Sorular Var Bunları Listeliyorum.
1- ) Kask 'M' Beden Kafama Takarken Sıkı Sıkı Giriyor ve İçeride Sıkı Sıkı Duruyor, İçeride Kafam Milim Oynamıyor ve Başım İle Ne Hareket Yaparsam Yapayım Kaskta Bire Bir Aynı Tepkiyi Veriyor. Evet Biliyorum Olması Gerekn - İyisi Bu Ancak Kafama Takarken Bu Kadar Sıkı Takılması Normal'mi ? Çıkartırken Biraz Tepinmem Gerekiyor Çıkartmak İçin
2- ) Kaskı Takınca İçindeki Ped'ler Yanaklarımı Sıkıştırıyor ( Hoş Gerçi Daha Bakma Fırsatım Olmadı Ped'ler Yer Değiştiriyor'mu Diye ) Ancak Yinede Sıkıyor Bu Pedler Zamanla Kendilerini Biraz Salar'mı ? - Gevşer'mi ?
3- )Henüz Bir Motorum Olmadığından Kaskı Evde Taktım 3 - 5 Dakika Kafamda Durdu ve İçerisi Tabiri Caiz İse Cehennem Gibi Sıcak Oldu ve Nefes Almam Zorlaştı.
4- ) Kaskı Geri Gönderip 'L' Beden Almam Gerekir'mi ?
Sorularım Bunlar, Nefes Alma ve Sıcaklık Kısmının Yolda Giderken Azalacağını Düşünüyorum.
Kaskın Resimleri:
Hoşuma Giden Bir Özelliğide Güneş Vizörümsü Bir Şeyi Olması :mrgreen:
Cevaplar İçin Şimdiden, Teşekkürler :cat:
Kafamda Ufak Tefek Sorular Var Bunları Listeliyorum.
1- ) Kask 'M' Beden Kafama Takarken Sıkı Sıkı Giriyor ve İçeride Sıkı Sıkı Duruyor, İçeride Kafam Milim Oynamıyor ve Başım İle Ne Hareket Yaparsam Yapayım Kaskta Bire Bir Aynı Tepkiyi Veriyor. Evet Biliyorum Olması Gerekn - İyisi Bu Ancak Kafama Takarken Bu Kadar Sıkı Takılması Normal'mi ? Çıkartırken Biraz Tepinmem Gerekiyor Çıkartmak İçin
2- ) Kaskı Takınca İçindeki Ped'ler Yanaklarımı Sıkıştırıyor ( Hoş Gerçi Daha Bakma Fırsatım Olmadı Ped'ler Yer Değiştiriyor'mu Diye ) Ancak Yinede Sıkıyor Bu Pedler Zamanla Kendilerini Biraz Salar'mı ? - Gevşer'mi ?
3- )Henüz Bir Motorum Olmadığından Kaskı Evde Taktım 3 - 5 Dakika Kafamda Durdu ve İçerisi Tabiri Caiz İse Cehennem Gibi Sıcak Oldu ve Nefes Almam Zorlaştı.
4- ) Kaskı Geri Gönderip 'L' Beden Almam Gerekir'mi ?
Sorularım Bunlar, Nefes Alma ve Sıcaklık Kısmının Yolda Giderken Azalacağını Düşünüyorum.
Kaskın Resimleri:
Hoşuma Giden Bir Özelliğide Güneş Vizörümsü Bir Şeyi Olması :mrgreen:
Cevaplar İçin Şimdiden, Teşekkürler :cat:
Son düzenleme: